Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Charmant, vrijstaand, degelijk, fraaie locatie, levensloopbestendig, betaalbaar en dit leuke huis staat ook nog eens te koop! Een ideaal object voor degene die op zoek is naar een huis met mogelijkheden. Het huis is gelegen op een fijne locatie op korte afstand van het zeer complete centrum van Nieuw-Amsterdam op een riant perceel. Aan de voorzijde heeft u een fraai uitzicht over de Zijtak waardoor een vrije woonbeleving is gewaarborgd. Bij het huis is een riante vrijstaande dubbele garage (37 m2) aanwezig alsmede een berging en tuinhuis. De tuin is lekker ruim opgezet en heeft een perfecte zonligging op het westen. Deze traditioneel gebouwde jaren '50 woning is keurig onderhouden echter u dient, al naar gelang uw wensen, wel rekening te houden met enige modernisering. Alleen door een kijkje te nemen krijgt u het juiste beeld van deze leuke woning dus bel gerust voor een vrijblijvend afspraak.

Indeling: entree in de centrale hal met doorgang naar vrijwel alle vertrekken waaronder de straatgerichte L-vormige woonkamer met een heerlijk uitzicht en goede lichtinval, open keuken v.v. eenvoudige inbouwkeuken v.v. koelkast, gaskookplaat en schouw. Weer aangekomen in de centrale hal is er een vaste trap naar de kelder, een separaat toilet v.v. fontein en een doorgang naar het zeer ruime achterhuis waar een grote en praktische bijkeuken is gesitueerd met een achterdeur. De riante slaapkamer met badkamer en suite is eveneens in het achterhuis gesitueerd en is een zeer fijne aanvulling op uw woongenot! De slaapkamer is v.v. een grote vaste kastenwand en de badkamer is v.v. een douche, wastafel en toilet. Hou rekening met het vervangen van de vloer van het achterhuis. Deze is zgn. "op zand" gestort en vermoedelijk door de droogte (inklinken grond) gaan zakken.

De gehele begane grond biedt veel praktische leefruimte, heeft prima lichtinval en u ervaart een goed contact met de buitenwereld. Gezien de ruime opzet ook veel mogelijkheden.

Eerste verdieping: speelse trapopgang, overloop, 3 functionele slaapkamers van resp. 7, 10 en 12 m2 waarbij alle slaapkamers zijn v.v. een vaste kast/vaste kasten. De neutrale en relatief ruime badkamer is eveneens vanaf de overloop te bereiken en v.v. een bad, wastafel en toilet.

Zolderverdieping: vlizotrap naar een (deels) bevloerde zolderverdieping welke is voorzien van een met houten planken beschoten kap.

Tuin: de tuin is rondom het huis gelegen met het accent op westen en biedt voor elk wat wils. Van klussen in de ruime garage of berging tot heerlijk tuinieren in de diepe achtertuin of ontspannen op het terras. Gezien de ligging heeft u veel privacy. De diepe achtertuin en de vrije woonbeleving aan de Zijtak aan de voorzijde maken het plaatje compleet. Op eigen terrein is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig voor meerdere auto's en een voetpad voor het huis zorgt er voor dat u ook veilig deel kunt nemen aan het verkeer.

Bijzonderheden: extern schilderwerk in 2018 professioneel uitgevoerd; 1e verdieping v.v. kunststof kozijnen met HR ++ isolatieglas; boeien woonhuis vernieuwd in 2018; goten vernieuwd in 2012; compleet, vrijstaand en betaalbaar wonen op een leuke stek; ideaal object geschikt voor een breed publiek van starters tot senioren; gelegen op korte afstand van alle centrumvoorzieningen; Nieuw- Amsterdam/ Veenoord heeft een zeer uitgebreid winkelbestand en o.a. een treinstation; goede uitvalswegen richting Emmen, Klazienaveen, Hoogeveen en Coevorden; goede ontsluiting richting Zwolle, Groningen en Duitsland middels A37/ N34.

Locatie
Omgevingsvideo