Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Verrassend is het juiste woord voor deze toch wel vrij unieke woning. Verrassend veel leefruimte, verrassend veel mogelijkheden, verrassend veel privacy en ook nog eens verrassend betaalbaar vanwege de historisch lage rente! De leefruimte intern en extern is zo riant aangezien het geheel van origine een 2/1 kap woning betrof. In de jaren '80 is een vrijstaande garage gebouwd, in 1991 is het huis zeer fors uitgebouwd en vanwege de eveneens riante kavel ervaart u binnen en buiten veel vrijheid en leefruimte! Gezien de ruime opzet is het huis geschikt voor een breed publiek van gezinnen tot iemand die wellicht dubbele bewoning zoekt of vanuit huis wil werken. De huidige bewoner is reeds 47 jaar eigenaar en heeft hier altijd met veel zorg gewoond. U zult dan ook een zeer verzorgde woning aantreffen maar uiteraard zullen er ook zaken zijn die u wenst aan te passen c.q. te moderniseren. Al met al een verrassend geheel en absoluut interessant voor degene die een dergelijk specifiek object zoekt! Alleen door te kijken krijgt u het juiste beeld.

Begane grond: entree in de centrale hal met doorgang naar het voorhuis waar de straatgerichte woonkamer is gesitueerd met veel lichtinval en een goed contact met buiten, de eigentijdse woonkeuken is hier eveneens geplaatst en v.v. een neutrale inbouwkeuken met vaatwasser, koelkast (2022), oven (2017), keramische kookplaat en een afzuigkap. Vanuit de keuken is het kantoortje op de begane grond bereikbaar en waar vanuit ook de kelder bereikbaar is. Weer aangekomen in de centrale hal is de oorspronkelijke kleine badkamer gesitueerd die is v.v. een douche en wastafel als ook een separaat toilet. doorgang naar het zeer grote achterhuis met een multifunctionele ruimte, een koelcel, de achterdeur, een doorgang naar een grote extra kamer op de begane grond met doorgang naar de praktische bijkeuken met witgoedaansluiting en c.v.- opstelling. U leest het al de indeling is dusdanig dat u zeer veel kanten op kunt met alle ruimte indien gewenst of noodzakelijk. De grote garage (78m2) is in spouw uitgevoerd, heeft een verdiepte inrit (ideaal voor campers, paardentrailer e.d.) heeft een elektrische sectionaaldeur en een zijdeur naar de aangebouwde berging met doorgang naar de tuin.

Eerste verdieping: vaste trap naar de oorspronkelijke overloop met vaste kast en aangrenzend de 3 ruime slaapkamers van resp. 11, 11 en 10 m2 en v.v. vaste kasten. Vanaf de oorspronkelijke overloop bereikt u de zeer riante, multifunctionele overloop (32 m2) v.v. zijraam en dakraam, de grote ouderslaapkamer (26 m2) en de ruime, neutrale badkamer v.v. inloopdouche, bad, hangtoilet en wastafel met badmeubel.

De eerste verdieping kenmerkt zich door de functionele en ruime opzet en indien gewenst/ noodzakelijk zijn er zelfs nog 2 extra vertrekken op de grote overloop te realiseren.

Bijzonderheden: 194 m2 woonoppervlakte, 1119 m3 inhoud, een garage van 78 m2 en een kavel van 1.427 m2 wat zoekt u nog meer??; vrijwel geheel v.v. kunststof kozijnen met isolatieglas; Emmen en Coevorden op ca. 15 autominuten afstand gelegen; het zeer complete Nieuw- Amsterdam/ Veenoord op 5 autominuten gelegen met o.a. NS treinstation en een breed winkelaanbod; nabij diverse natuurgebieden gelegen waaronder het natuurreservaat "Het Bargerveen"; openluchtzwembad "De Zandpol" op steenworp afstand gelegen; goede uitvalswegen richting Zwolle/ Groningen/ Duitsland middels A37 en N34.

Locatie
Omgevingsvideo