Pat Makelaardij
Omschrijving

Let op, dit is de laatst beschikbare woning van dit project!

Energiezuinig, A+++ energielabel, onderhoudsarm, levensloopbestendig, stijlvolle uitstraling, gelegen in het geliefde en complete dorp Schoonebeek en nieuwbouw dus de koopsom is vrij op naam!

Deze complete en stijlvolle, nieuw te bouwen woningen zijn standaard v.v. kunststof kozijnen en goten, 25 zonnepanelen, een luchtwarmtepomp, een luchtwarmtepompboiler van 200 liter, vloerverwarming, 3 ruime slaapkamers en een riante bijkeuken.

Nog meer woonwensen?

Er bestaan diverse opties om als meerwerk bijvoorbeeld een carport, garage, 2e badkamer en/ of een dakkapel te laten plaatsen. U leest het al: Voor elk wat wils en geschikt voor een breed publiek van senioren tot gezinnen en alles wat daar tussen zit. Voor degene die op zoek is naar een comfortabele, eigentijdse woning met het woonprogramma op de begane grond is deze woning een mooie, energiezuinige en onderhoudsarme kans!

Staalframebouw.

Het principe van staalframebouw is een slim concept, waarbij de constructie van het bouwwerk van tevoren bij Mframe Staalframebouw in Zwartemeer wordt gefabriceerd. Dat is een 100% gecontroleerd proces, waarbij de productie nooit te maken heeft met wind, regen, hitte of vorst. De werkzaamheden kunnen dus heel nauwkeurig gepland worden. U weet dus altijd precies waar u aan toe bent.

Waarom juist staal? Het is een licht en flexibel bouwmateriaal en is daarnaast uiterst nauwkeurig als het gaat om maatvoering. En niet onbelangrijk: staal is sterk. Het is niet voor niets dat juist in de aardbevingsgebieden veel gewerkt wordt met staal.

Mframe Staalframebouw staat voor een duurzaam, kwalitatief goed product waarbij vakmensen uw nieuwe thuis realiseren in nauw overleg met u.

Stroomdal te Schoonebeek.

De huizen zijn ideaal gelegen in de jongste woonwijk "Het Stroomdal" (vernoemd naar de, door het landschap meanderende, grensrivier "De Stroom"). Op loopafstand bevinden zich de complete en gerenoveerde dorpskern evenals meerdere basisscholen. Het nabij gelegen buitengebied en de historische, eeuwenoude straatjes Oostersebos, Westersebos en het Middendorp benadrukken de fijne sfeer van het dorp en de omgeving. Het geheel ligt ook nog eens zeer gunstig t.o.v. Emmen, Klazienaveen, Coevorden en Duitsland!

Interesse?

Mocht u geïnteresseerd zijn in dit leuke nieuwbouwproject neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u verder te helpen en te adviseren!

Locatie
Omgevingsvideo