Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Zin in een uitdaging op een mooie locatie? Kom dan eens een kijkje nemen bij deze levensloopbestendige semi-bungalow die nog in een originele staat verkeert! Het geheel is gelegen op een leuke locatie in de woonwijk Emmermeer op korte afstand van het gemoderniseerde wijkwinkelcentrum en nabij Emmen-centrum. De woning is geschikt voor een breed publiek van starters tot gezinnen maar gezien de voorzieningen en de 3 (!) slaapkamers op de begane grond kunnen ook senioren hier prima mee uit de voeten. Voor deze woning geldt dat u hier echt een kijkje moet nemen om het juiste beeld te krijgen en de leefruimte is groter dan de buitenzijde doet vermoeden. De vrijstaande stenen garage en stenen berging in combinatie met de riante kavel maken het geheel compleet. Afhankelijk van de wensen dient u rekening te houden met renovatie.

Indeling: entree in de centrale hal waar vanuit vrijwel alle vertrekken zijn te bereiken waaronder 2 slaapkamers die beide zijn v.v. een vaste kast, de eenvoudige badkamer v.v. douche en wastafel, het separate toilet en de straatgerichte woonkamer met gashaard en een doorgang naar de 3e slaapkamer direct grenzend aan de woonkamer. Vanuit de woonkamer is er een doorgang naar de keuken met achterdeur en eenvoudige inbouwkeuken met geiser, vaste kast en een vaste trap naar de praktische kelderruimte.

De begane grond is ruim en functioneel opgezet en gezien de 3 slaapkamers op de begane grond is de indeling, indien gewenst, eenvoudig aan te passen waardoor de leefruimte nog meer tot zijn recht komt!

Eerste verdieping: vaste trap naar de eerste verdieping vanuit de keuken, riant overloop met een nog nader in te vullen zolderruimte (geschikt om bijvoorbeeld een extra slaapkamer te realiseren), doorgang vanaf de overloop/ /zolder naar de 4e slaapkamer met dakraam, zijraam en vaste kast en een luik naar een aparte bergzolder.

De eerste verdieping is eveneens ruim opgezet en de kap bestaat uit een met hout beschoten kap.

Tuin: via uw eigen oprit bereikt u de brede en riante achtertuin met vrijstaande stenen garage, stenen berging, terras en een vrije woonbeleving. De kavel is dusdanig opgezet dat ook hier meerder mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld een overdekt terras, een bijkeuken of een uitbouw te realiseren.

Bijzonderheden: eenvoudige, eerlijke woning; besloten ligging qua huis en tuin; interessante woning voor een breed publiek; ; alle voorzieningen van het gemoderniseerde wijkwinkelcentrum op korte afstand evenals Emmen centrum en het fraaie Valtherbos; goede uitvalswegen richting Groningen/ Hoogeveen/ Zwolle/ Coevorden en Duitsland; overtuig uzelf en kom gerust een kijkje nemen!

Locatie
Omgevingsvideo