Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Waar zullen we beginnen? Wellicht bij de ultiem vrije ligging of wellicht het grote perceel van 2,4 hectare eigen grond! Misschien spreekt u de leefruimte juist wel aan of de inpandige schuur om bijvoorbeeld dubbele bewoning te realiseren of om lekker te kunnen hobbyen? Het zou ook maar zo kunnen dat u altijd al een B&B heeft willen realiseren en dat het in 2014 herbouwde stookhok met overdekt terras daar uitermate geschikt voor is. Wie hier ook goed aan zijn trekken kan komen is de paardenliefhebber want de weides liggen prachtig om het huis heen, er zijn reeds een aantal stallen en de grote kapschuur van ca. 150 m2 is bij uitstek geschikt om hooi, materieel en de paarden comfortabel te kunnen stallen. De woning is niet luxe maar heeft een goede basis waarbij in 1997 de kap van het voorhuis is v.v. Unidekplaten en nieuwe panlatten, tengels en dakpannen. Het achterhuis is in 2020 v.v. een nieuw dakbeschot, folie panlatten, tengels en dakpannen. Vanwege een brand is het achterhuis in 1979 geheel nieuw gebouwd en v.v. een spouwmuur en een stalen constructie! Al met al een bijzonder geheel op een bijzondere locatie en bijzonder ruim opgezet qua kavel en gebouwen! Voor elk wat wils en juist vanwege de lage rente ook zeer bereikbaar.

Indeling: entree in de grote, lange centrale hal, vaste kast, hangtoilet v.v. fontein en urinoir, doorgang naar vrijwel alle vertrekken zoals de straatgerichte woonkamer met rookkanaal en een massief grenen vloer, eetgedeelte, doorgang naar de woonkeuken met neutrale inbouwkeuken v.v. vaatwasser, 5 pits gaskookplaat, combi- magnetron, koelkast en schouw, toegang tot de kelder en er is vanuit de woonkeuken een doorgang naar de grote bijkeuken met witgoedaansluitingen, c.q. opstelling, de meterkast (v.v. 2 krachtstroomgroepen) en een doorgang naar het overdekte terras bij het herbouwde stookhok.

Weer aangekomen in de centrale hal is er een vaste kast en een doorgang naar de eerste ruime slaapkamer en de neutrale badkamer v.v. douche, bad, dubbele wastafel en vloerverwarming. Aan het einde van de centrale hal is een keukenblokje gesitueerd en is er een doorgang naar een slaap-/ werkkamer en is er een binnendoor naar de grote inpandige schuurruimte (voormalige deel) van ca. 90 m2.

Eerste verdieping: overloop, 3 prima slaapkamers van resp. 10,11 en 12 m2 waarbij 1 slaapkamer is v.v. een dakkapel, 2e badkamer v.v. douche, hangtoilet en wastafel, extra "overloopkamer" van 32 m2 en die voor meerdere doeleinden geschikt valt te maken, doorgang naar de zolderverdieping boven de voormalige deelruimte. Deze ruimte is geheel open, begaanbaar en is in totaal ruim 110 m2 groot. Het mag duidelijk zijn aan ruimte en mogelijkheden geen gebrek!

Zolder: vlizotrap naar de eveneens geheel begaanbare zolder van 67 m2.

Tuin: prachtig perceel fijn gelegen om het huis heen met meerdere weides, een eigen poel voor de nodige diversiteit

en legio mogelijkheden. Het in 2014 herbouwde stookhok is v.v. een geïsoleerde spouwmuur, vloerisolatie, afvoer en voorbereidingen voor c.v. en een heerlijk overdekt terras. De grote, functionele kapschuur met stallen biedt ook voor elk wat wils. U kunt op deze heerlijke stek goed vertoeven op uw eigen fijne stukje Drenthe!

Bijzonderheden: fijne, rustige locatie en landelijke locatie; woongedeelte v.v. muur-, dak- en glasisolatie; 16 zonnepanelen aanwezig (eigendom); ca. 5-10 autominuten van diverse complete dorpen af gelegen als Dalen en Nieuw- Amsterdam; grotere kernen als Emmen, Beilen en Hoogeveen op ca. 20 autominuten gelegen en daardoor mooi centraal gelegen; goede uitvalswegen richting Zwolle, Groningen en Duitsland; alleen door te kijken krijgt u het juiste gevoel dus bel gerust voor een afspraak!

Locatie
Omgevingsvideo