Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Unieke kans! Een van de laatste 2 bouwkavels (helft van een dubbel woonhuis) van het nieuwbouwplan Noorderwerf (1e fase) staat nu te koop. Een ideale locatie, ruim opgezet, alle gelegenheid uw eigen, energiezuinige, halfvrijstaande droomhuis te realiseren en ook nog eens betaalbaar. De huidige eigenaar heeft reeds een uitgewerkte bouwaanvraag (o.a. tekeningen/ verkennend bodemonderzoek/ sondering) bij de gemeente Emmen ingediend en u zou eventueel in een rijdende trein kunnen stappen. U heeft vanzelfsprekend ook de vrijheid het over een geheel andere boeg te gaan gooien en uw eigen 2/1 kap woning te ontwerpen en bouwen. De kavel is momenteel bestemd voor een helft van een dubbele woning maar wellicht behoort het realiseren van 1 vrijstaande woning op beide kavels ook tot de opties.

Tuin: vanwege de riante kavel (513 m2) met perfecte zonligging op het zuiden heeft u de mogelijkheid uw eigen stekje te realiseren met veel privacy. De ligging in een verkeersluwe straat in een geliefde buurt maakt het plaatje compleet!

Bijzonderheden: levensloopbestendig, energieneutraal en onderhoudsarm bouwen behoren allemaal tot de opties; het geheel is gunstig gelegen t.o.v. het zeer complete en geheel vernieuwde centrum van Nieuw- Amsterdam, meerdere uitvalswegen richting Groningen/ Zwolle/ Duitsland, het NS station en Emmen. Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons zodat wij u verder op weg kunnen helpen!

Locatie
Omgevingsvideo