Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

GEZOCHT MEDE-BOUWER!!

Unieke kans! De laatste bouwkavel(helft van een dubbel woonhuis) van het nieuwbouwplan Noorderwerf (1e fase) staat nu te koop. Een ideale locatie, ruim opgezet, alle gelegenheid uw eigen, energiezuinige, halfvrijstaande droomhuis te realiseren en ook nog eens betaalbaar. De huidige eigenaar heeft reeds een uitgewerkte bouwaanvraag (o.a. tekeningen/ verkennend bodemonderzoek/ sondering) bij de gemeente Emmen ingediend en u kunt in een rijdende trein stappen!

De woning wordt casco opgeleverd zodat u zelf uw eigen eisen en wensen door kunt voeren wat betreft de afwerking.

Tuin: vanwege de riante kavel (629 m2) met perfecte zonligging op het zuiden heeft u de mogelijkheid uw eigen stekje te realiseren met veel privacy. De ligging in een verkeersluwe straat in een geliefde buurt maakt het plaatje compleet!

Bijzonderheden: levensloopbestendig, energieneutraal en onderhoudsarm bouwen behoren allemaal tot de opties; het geheel is gunstig gelegen t.o.v. het zeer complete en geheel vernieuwde centrum van Nieuw- Amsterdam, meerdere uitvalswegen richting Groningen/ Zwolle/ Duitsland, het NS station en Emmen. Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons zodat wij u verder op weg kunnen helpen!

Locatie
Omgevingsvideo