Pat Makelaardij
Omschrijving

Unieke kans op een prachtige locatie! Op deze zeer fraaie locatie, aan de rand van het geliefde dorp Nieuw-Amsterdam kunt u uw nieuwe, energie-neutrale droomhuis bouwen. De locatie is landelijk gelegen met een groene, vrije woonbeleving echter met de centrumvoorzieningen van Nieuw-Amsterdam op korte afstand! Het landelijk gebied grenst aan de voor- en achterzijde aan het perceel waardoor u zeer veel vrijheid ervaart en een groene woonbeleving.

Op deze mooie locatie mag een riante vrijstaande woning gebouwd worden die u naar eigen wensen in kunt vullen. U heeft zelf de keuze of u wilt bouwen met een aannemer of in eigen beheer. Vanzelfsprekend dient u conform het geldende bestemmingsplan te bouwen in overleg met gemeente Emmen echter de woonbestemming is reeds aanwezig. Na de vergunningsaanvraag en goedkeuring kunt u vlot beginnen met bouwen.

Kortom energie-neutraal, eigentijds, stijlvol en royaal bouwen op een top locatie!!

Nieuw- Amsterdam is een zeer compleet dorp met een prima voorzieningenniveau. De kavel is gunstig gelegen t.o.v. Emmen, Coevorden, de A37, de N34 en Duitsland in het geliefde Zuidoost Drenthe. In de regio zijn meerdere natuurgebieden aanwezig waaronder het prachtige natuurreservaat Het Bargerveen.

Voor alle duidelijkheid de prijs is voor de grond zónder huis en op basis van kosten koper.

Locatie
Omgevingsvideo