Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Unieke levensloopbestendige gezinswoning in het starters- segment! Royale, levensloopbestendige en uitgebouwde hoekwoning met aangebouwde stenen bijkeuken/ berging, royaal overdekt terras, tuin op het westen met achterom en een zeer vrij uitzicht! De woning is vrijwel geheel v.v. kunststof kozijnen met HR ++ beglazing, dus onderhoudsarm! In 2012 is er een royale aanbouw gerealiseerd met een slaap-/ en badkamer op de begane grond. Het geheel biedt derhalve goede leefruimte voor een breed publiek van jong tot oud. Een ideaal object voor een gunstige prijs-/ kwaliteit-/ ruimteverhouding!

Indeling: entree v.v. bergkast/ trapkast, hangtoilet v.v. fontein, lichte en ruime doorzon woonkamer met een vrije woonbeleving in de straat en v.v. laminaatvloer, neutrale inbouwkeuken v.v. vaatwasser, gaskookplaat, schouw, combi- magnetron en koelkast, doorgang naar de functionele bijkeuken en een terrasdeur naar het fijne, overdekte terras en de veel privacy biedende tuin op het westen met een achterom, een riant terras en een houten berging. Vanuit de doorzon woonkamer is eveneens de riante aanbouw te bereiken waar een slaapkamer (12 m2) is gerealiseerd, een doorgang naar de badkamer en een badkamer die is v.v. een douche, toilet, wastafel, badmeubel en witgoedaansluiting.

De begane grond is ruim opgezet vanwege de riante uitbouw en de überhaupt forse basis van het huis. Vanuit het huis heeft u goed contact met de tuin en de woonbeleving is vrij te noemen!

Eerste verdieping: overloop, 3 prima slaapkamers van resp. 7, 11 en 15 m2 en neutrale badkamer v.v. douche, toilet, wastafel en badmeubel. 2 slaapkamers zijn v.v. een laminaatvloer en 1 van vloerbedekking. Alle slaapkamers hebben rechte wanden en zijn daardoor praktisch in gebruik en op diverse manieren in te richten.

Zolderverdieping: vaste trap naar de ideale zolderverdieping met ruime 4e slaapkamer v.v. zijraam. De zolderverdieping is royaal opgezet en is een volwaardige extra (slaap-) kamer! Op de zolderverdieping is ook nog veel extra bergruimte en een ketelruimte aanwezig waar de Remeha HR combiketel uit 2008 is geplaatst.

Tuin: onderhoudsarme achtertuin met een fijn overdekt terras, goede zonligging en prima privacy. De tuin is gelegen op het westen met een werelds uitzicht aan de achterzijde, heeft een achterom en grenst direct aan het landelijk gebied en de doorgaande weg naar Duitsland. De voortuin/ voorzijde biedt een vrij zicht in de straat. Zowel de voor- als achtertuin zijn goed toegankelijk en onderhoudsvriendelijk.

Bijzonderheden: platte dak berging/ bijkeuken in 2017 vernieuwd; 10 zonnepanelen uit 2017 (huur) gelegen op loopafstand van scholen, meerdere groenstroken/ speelvelden, centrum- Schoonebeek en landelijk gebied; onderhoudsvriendelijke woning vanwege de kunststof kozijnen; perfect voor starters, gezinnen en senioren; laat u overtuigen door de woning en kom een vrijblijvend kijkje nemen; korte afstand van Emmen en Coevorden gelegen; goede uitvalswegen richting Groningen/ Zwolle en Duitsland middels de A37/ A31.

Locatie
Omgevingsvideo