Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Ideale, moderne hoekwoning op een breed perceel met eigen oprit, aanbouw, vrijstaande stenen berging, prima keuken, ruime badkamer en een eigentijdse afwerking! Het geheel is ook nog eens prima betaalbaar helemaal met de huidige rente. Een ideale investering voor een breed publiek van starters tot gezinnen! Het huis is gelegen op een leuke locatie met een vrije woonbeleving, een achterom en grenzend aan een groenstrook met speeltuin. Het huis is doorlopend gemoderniseerd waardoor u direct kunt wonen zonder grote investeringen. Indien gewenst is er zelfs een garage bij te huren die direct grenst aan het perceel. Alleen door te kijken krijgt u het juiste beeld dus bel ons gerust!

De prijs betreft een "bieden-vanaf-prijs" wat inhoudt dat vanaf deze minimum startprijs een bod kan worden uitgebracht waarna, door onderhandelingen, een door beide partijen geaccepteerde koopsom wordt overeengekomen.

Begane grond: entree, gemoderniseerd toilet v.v. fontein, kelderkast, volledig vernieuwde en uitgebreide meterkast (ook alle bedrading is vernieuwd!), doorzon woonkamer, open keuken v.v. neutrale L-vormige inbouwkeuken met 5-pits gaskookplaat, klepschouw, oven en vaatwasser (2018), bijkeukentje/ achterom v.v. wasmachineaansluiting en hier is tevens de Remeha HR combiketel (2016, eigendom) geplaatst. De begane grond kenmerkt zich door de lichte ruimtes en is v.v. een fraaie laminaatvloer. Het geheel is neutraal en eigentijds afgewerkt en de aanbouw is een zeer prettige aanvulling op het woongenot!

Eerste verdieping: overloop, 3 leuke slaapkamers van resp. 5, 9 en 11 m2, neutrale (vergrote) badkamer met douche, toilet, wastafel en badmeubel. Op de overloop is de indeling enigszins aangepast waardoor de badkamer groter is geworden. Ook de eerste verdieping is neutraal en goed afgewerkt. De slaapkamers zijn v.v. een laminaatvloer en de wanden en plafonds zijn neutraal afgewerkt.

Tweede verdieping: vlizotrap naar een ideale en geïsoleerde bergzolder met een berg opslagruimte!

Tuin: breed opgezette, keurig verzorgde en onderhoudsarme tuin met een achterom, een riante vrijstaande stenen berging, een overdekt terras annex tuinhuis en een fijn terras om even heerlijk te ontspannen. De voortuin is eveneens keurig aangelegd en biedt een vrije woonbeleving en is in combinatie met de oprit ideaal opgezet! Vanuit de voortuin loop je de groenstrook op met diverse speeltoestellen.

Bijzonderheden: Het tweelingdorp Nieuw- Amsterdam/Veenoord kenmerkt zich door een zeer compleet winkelbestand, goede uitvalswegen A37/ N34 (ook richting Duitsland) en een treinstation; vloeren begane grond zijn grotendeels vernieuwd; cv leidingen vernieuwd; mechanische ventilatie in 2012 vernieuwd; onderhoudsarme tuin met achterom; royale stenen berging aanwezig v.v. elektra; vrijwel geheel gemoderniseerd; v.v. isolatieglas, muurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie; de aanbouw en berging zijn v.v. kunststof dakbedekking.

Locatie
Omgevingsvideo