Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Gaat u voor de mooie, vrije locatie? Staat de charmante stijl van het huis u aan? Wellicht is de grote tuin met veel privacy hetgeen waar u warm van wordt of juist het levensloopbestendige karakter en de vrijstaande garage? Het mooie van deze 2/1 kap woning is dat het al deze elementen in zich heeft! U kunt er dan ook echt uw fijne, eigen stek van maken waar u, net als de huidige eigenaar, jaren mee vooruit kunt. Hou er wel rekening mee dat de woning grondig gerenoveerd c.q. gemoderniseerd dient te worden. Na deze renovatieronde is het dan ook goed toeven want de ligging aan een groenstrook vrijwel direct grenzend aan het centrum van Emmen is erg fraai te noemen. Het geheel is geschikt voor een breed publiek van starters, gezinnen tot senioren. Interesse? Bel ons gerust om een vrijblijvende bezichtiging in te plannen.

Indeling: entree in de hal met meterkast en trapopgang, doorgang naar het achterhuis met witgoedaansluitingen, cv opstelling (Intergas HRe, 2018), toilet, eenvoudige badkamer v.v. douche en wastafel, achterdeur, doorgang naar de keuken v.v. eenvoudig keukenblok, aangrenzend aan de keuken is een slaapkamer gesitueerd, doorgang naar de straatgerichte woonkamer met een fijn uitzicht over de groenstrook.

De gehele begane grond biedt praktische en functionele leefruimte. Gezien het levensloopbestendige karakter zijn er mogelijkheden voor een brede doelgroep. Een aanbouw aan de achterzijde van het huis behoort ook tot de mogelijkheden vanwege de grote, diepe achtertuin.

Eerste verdieping: overloop, 3 functionele slaapkamers waarvan 2 zijn v.v. een dakkapel en bergruimte. De eerste verdieping heeft meer leefruimte te bieden dan de buitenzijde doet vermoeden. Boven het achterhuis is een bergzolder aanwezig.

Zolderverdieping: luik naar de bergzolder waar de originele, rondhouten kapconstructie nog intact is. Deze kapconstructie is v.v. een houten dakbeschot en is een mooie basis om de sfeer van het huis goed tot zijn recht te laten komen.

Tuin: de kavel is heerlijk ruim en praktisch opgezet waarbij er een riante oprit aanwezig is, een vrijstaande houten garage met elektra, een kanteldeur en een zijdeur en waarbij er ook nog eens meer dan voldoende tuin over is voor uw verdere woonwensen! De ligging aan de achterzijde is vrij te noemen en wat betreft de bezonning heerlijk aangezien de tuin op het oosten en zuiden is gelegen. De tuin dient opnieuw aangelegd te worden maar biedt een mooie basis om er wat prachtigs van te maken.

Bijzonderheden: grotendeels v.v. kunststof kozijnen; dakpannen zijn in het verleden vernieuwd (vermoedelijk eind jaren '80/ begin jaren '90); goten zijn oud maar er blijven "nieuwe" zinken goten achter die de koper zelf dient te monteren; verwarming middels gaskachels echter er is reeds een Intergas HRe combiketel uit 2018 aanwezig (eigendom); alle voorzieningen van het Emmen-centrum op korte afstand evenals het fraaie Noordbarge; goede uitvalswegen richting Groningen/ Hoogeveen/ Zwolle/ Coevorden en Duitsland; overtuig uzelf en kom gerust een kijkje nemen!

Locatie
Omgevingsvideo