Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Locatie, locatie, locatie......dat zijn de 3 belangrijkste items bij het waarderen van een woonhuis en in dit geval is dat zeker het geval!! De locatie is dusdanig fraai mede gezien de vrije en landelijke ligging maar ook gezien de royale afmeting van het perceel. In totaal is er 4.110 m2 eigen grond aanwezig en de bestemming is wonen (woonhuis, erf, opstallen) en agrarisch (perceel weidegrond). De locatie is zeer vrij en landelijk te noemen maar toch op korte afstand van grotere kernen als Nieuw- Amsterdam, Coevorden en Emmen. Hou rekening met modernisering c.q. restauratie van deze eenvoudige woning. Een unieke kans op een unieke locatie dus degene die iets bijzonders wil realiseren op een bijzondere locatie heeft hier zeker wat moois in handen!

De volgende tips willen wij u meegeven om uw koopkans in de huidige markt te vergroten:

1- zorg op voorhand voor een actueel en gedegen financieel advies;

2- wees financieel niet afhankelijk van de verkoop van uw huidige woning;

3- een "bieden-vanaf-prijs" kan aan de orde zijn indien er veel wordt gereageerd.

Indeling: entree in de hal met trapopgang, doorgang naar het toilet en de berging/ deelruimte. Weer aangekomen in de hal is er eveneens een doorgang naar de straatgerichte woonkamer met rookkanaal, doorgang naar de slaapkamer op de begane grond als ook naar het eetgedeelte met een doorgang naar de keuken die in het achterhuis is gesitueerd en v.v. een eenvoudige inbouwkeuken. Zowel vanuit de keuken als de hal bij de voordeur bereikt u de royale berging/ deelruimte (20 m2) met vaste kast, c.v. opstelling, witgoedaansluitingen en een eenvoudige badkamer v.v. douche en wastafel.

Eerste verdieping: vaste trap, royale overloop met veel kastruimte/ bergruimte en 3 slaapkamers van ca. 6, 7 en 9 m2.

Tuin: het erf biedt zeer veel mogelijkheden voor een breed publiek. Heerlijk tuinieren in de moestuin, klussen in de berging, uw oldtimer of motor stallen in uw eigen garage of simpelweg genieten van de heerlijk vrije woonbeleving! Naast de garage is een carport gerealiseerd en op het eigen terrein is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Bijzonderheden: landelijk wonen in optima forma en dan ook vanuit je tuin, langs je weide zo het landelijk gebied in lopen. Waar kun je dit nog vinden voor een betaalbare prijs? Juist, in Drenthe!; heerlijk wonen op een heerlijke locatie met superveel mogelijkheden; het buitenleven voor het opsnuiven; nabij de Spaanse schans "De Katshaar" gelegen; voorzieningen Nieuw- Amsterdam, Coevorden en Schoonebeek op ca. 4 kilometer afstand gelegen; Emmen en Klazienaveen op 15 autominuten afstand gelegen; goede uitvalswegen richting Zwolle/ Groningen/ Duitsland.

Locatie
Omgevingsvideo