Pat Makelaardij
Omschrijving

Locatie, locatie, locatie......dat zijn de 3 belangrijkste items bij het waarderen van een woonhuis en in dit geval is dat zeker het geval!! De locatie is dusdanig fraai en uniek mede gezien de vrije en landelijke ligging maar ook gezien de royale afmeting van het perceel. In totaal is er 15.000 m2 grond bij dit te slopen karakteristieke pand aanwezig en de bestemming is wonen (boerderij, erf, opstallen) en agrarisch (perceel weidegrond). De locatie is zeer vrij en landelijk te noemen maar toch op korte afstand van grotere kernen als Nieuw- Amsterdam, Emmen en Coevorden. Een unieke kans op een unieke locatie dus degene die iets bijzonders wil realiseren op een bijzondere locatie heeft hier goud in handen!

Let u er op dat het geheel gesloopt en herontwikkeld dient te worden voor eigen rekening en risico. De gemeente heeft dit object als karakteristieke bebouwing aangemerkt. Op het perceel is nog geen riolering aanwezig echter wel water en elektra. Indien u afhankelijk bent van een hypotheek voor de aankoop van deze prachtige kans zal de geldverstrekker een totaalplan van u verlangen waarbij onder andere een omgevingsvergunning ingediend te worden.

De maten (inhoud/ woonoppervlakte) zijn indicatief aangezien het pand niet veilig meer valt te betreden en hieraan kunt u dan ook geen rechten ontlenen.

Locatie
Omgevingsvideo