Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Vrijstaand, verrassend ruim, levensloopbestendig en dit alles ook nog eens betaalbaar?? Het kan allemaal bij deze stijlvolle vrijstaande woning met riante slaapkamer en badkamer op de begane grond! De fijne locatie op loopafstand van alle centrumvoorzieningen en de riante tuin met veel privacy maken het tot een aantrekkelijk geheel. Een ideaal object voor een breed publiek van starters tot gezinnen en senioren. Het huis is recentelijk grotendeels v.v. kunststof kozijnen met HR ++ isolatieglas, muurisolatie (voorhuis) en zonnepanelen! U heeft voldoende parkeergelegenheid en de fijne tuin biedt voor elk wat wils. Hoe compleet en betaalbaar zoekt u het?

Bent u serieus geïnteresseerd neem dan contact met ons op om een (digitale) afspraak in te plannen. Wij zullen op voorhand extra regels stellen aan een bezichtiging en u extra inhoudelijke vragen stellen omtrent uw zoektocht vanwege de Corona-crisis.

Indeling: entree met trapopgang, toilet en een doorgang naar de slaap-/ werkkamer op de begane grond. Vanuit de hal bereikt u eveneens de speels opgezette en tuingerichte doorzon woonkamer met sfeervolle haardpartij, veel lichtinval en een vrije woonbeleving, doorgang naar de woonkeuken v.v. fraaie originele schouw en het originele keukenblok met granito werkblad. Het riante doch eenvoudige achterhuis met witgoedaansluitingen, cv opstelling en de functionele douche met wastafel is vanuit de woonkeuken te bereiken en heeft een doorgang naar de tuin/ de oprit. De kelder is vanuit de hal te bereiken middels een vaste trap en is een praktische aanvulling op het geheel.

De gehele begane grond kenmerkt zich door de goede lichtinval, het goede contact met zowel tuin als straat, de prima leefruimte en de praktische opzet!

Eerste verdieping: speelse trapopgang naar de ruime overloop, 3 prima slaapkamers van resp. 7, 11 en 12 m2 waarbij alle slaapkamers zijn v.v. een praktische vaste kast en keurig nette vloeren. Vanaf de overloop is eveneens de 2e badkamer te bereiken die is v.v. een douche en wastafel echter hier dient u rekening te houden met modernisering. De eerste verdieping is een eveneens praktische ruimte gezien de rechte wanden en de functionele indeling.

Zolderverdieping: luik naar de nog nader in te vullen zolderruimte! Indien gewenst of noodzakelijk valt hier extra bergruimte te realiseren.

Tuin: de tuin is rondom het huis gelegen waarbij de achtertuin veel privacy en leuke mogelijkheden biedt. Van heerlijk ontspannen op het zonneterras of een dagje klussen in de tuin. De tuin heeft een achterom via het eigen terrein en geeft een groene woonbeleving. Het realiseren van een overdekt terras of een fijn tuinhuis behoort tot de opties vanwege de praktische opzet van het perceel. Gezien de lange oprit en de garage heeft u voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bijzonderheden: vrijstaand, degelijk en betaalbaar wonen binnen handbereik; goede prijs-/ kwaliteit-/ ruimte verhouding; spouwmuur voorhuis in 2017 na-geïsoleerd; 10 zonnepanelen (2017) blijven achter incl. omvormer; woonhuis grotendeels v.v. kunststof kozijnen met HR ++ isolatieglas (2017); hou rekening met modernisering; loopafstand centrum Schoonebeek en 2 basisscholen gelegen; goede uitvalswegen richting Emmen/ Coevorden/ Duitsland en Groningen en Zwolle middels de A37/ N34.

Locatie
Omgevingsvideo