Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Geliefde locatie, levensloopbestendig, fijne leefruimte, robuuste bouw, slaap-/ werkkamer begane grond, tuin op het zuiden, energielabel B, 10 zonnepanelen, een garage en een serre/ tuinkamer! Al deze aantrekkelijke aspecten komen samen in deze zeer verzorgde en top onderhouden, geschakelde 2/1 kap woning. De huidige eigenaar heeft lang van het huis en de fijne locatie mogen genieten en de tijd is aangebroken voor een volgende stap. Na 43 jaar willen ze het stokje overdragen aan een volgende enthousiaste koper! De woning heeft meer leefruimte dan de buitenzijde doet vermoeden en is geschikt voor een breed publiek van senioren tot starters en gezinnen. Het geheel is zeer gunstig gelegen t.o.v. Emmen centrum, meerdere uitvalswegen en op korte afstand is het zeer complete wijkwinkelcentrum van de Bargeres gelegen.

Begane grond: entree in de centrale hal met doorgang naar vrijwel alle vertrekken waaronder de slaapkamer en badkamer op de begane grond; riante, lichte en tuingerichte woonkamer met gashaard, een ruim eetgedeelte en halfopen keuken v.v. neutrale inbouwkeuken v.v. vaatwasser, koelkast, vrieskast, combi-magnetron, inductie kookplaat en schouw, doorgang vanuit de woonkeuken naar de serre/ tuinkamer met schuifpui.

Vanuit de hal is de praktische slaap-/ werkkamer (12 m2) op de begane grond bereikbaar. Direct tegenover de slaapkamer is eveneens een keurige, neutrale badkamer aanwezig v.v. inloopdouche, wastafel en badmeubel. Deze ruimtes zijn een zeer fijne aanvulling op uw woongenot!! Vanuit de badkamer is er een doorgang naar de praktische bijkeuken met witgoedaansluitingen en c.v. opstelling (AWB HR combiketel, 2010).

Weer aangekomen in de centrale hal treft u naast de trapopgang het vernieuwde hangtoilet v.v. fontein.

De gehele begane grond kenmerkt zich door de ruime en ideale opzet in combinatie met een zeer verzorgde staat.

Eerste verdieping: vaste trapopgang met zijraam, overloop met vaste kast, 3 prima slaapkamers van resp. 8, 11 en 14 m2 waarbij de ouderslaapkamer aan de noordzijde is gelegen, de gemoderniseerde badkamer is v.v. een douche, toilet, wastafel en badmeubel.

De slaapkamers zijn allemaal praktisch in te richten vanwege het hoogbouw type woning en geschikt voor een breed publiek.

Zolderverdieping: vaste trap naar de zeer riante zolderruimte met een 4e slaapkamer (ca. 19 m2!) die is v.v. een dakraam en een flinke hoeveelheid bergruimte achter de knieschotten. Een zeer fijne aanvulling op uw woongenot.

Tuin: de keurig aangelegde tuin is op het zuiden gelegen en heeft derhalve een perfecte zonligging. Vanwege de situering van de serre en de vrije beleving aan de achterzijde kunt u hier heerlijk genieten op eigen erf! Direct aan het huis is een fijn zonneterras gerealiseerd. Aan de achterzijde van het huis is vanaf de bouw eveneens een kleine houten berging aangebouwd. De voorzijde van het huis heeft voldoende parkeergelegenheid te bieden waaronder de garage en een royale parkeerplaats.

Bijzonderheden; 10 zonnepanelen in 2015 geplaatst (eigendom en blijven achter); zijgevel gevoegd en geïmpregneerd; platte daken van respectievelijk 2003 en 2009; korte afstand van het complete en gemoderniseerde wijkwinkelcentrum en Emmen centrum gelegen; keurig onderhouden; traditioneel gebouwd; verrassend veel leefruimte; goede uitvalswegen richting Groningen/ Zwolle/ Hoogeveen en Duitsland middels A37/ N34.

Locatie
Omgevingsvideo