Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Start verkoop d.m.v. Open Huis: vrijdag 17 mei a.s. van 9:00 tot 12:00 uur.

Locatie, locatie, locatie.....en ook nog eens gelegen op ruim 1,4 hectare eigen grond! Deze vrijstaande woning met garage, stal, meerdere paardenboxen, weidegrond rondom het huis en een wereldse woonbeleving heeft veel te bieden en is zeer geschikt voor paardenliefhebbers en/ of mensen die van rust en ruimte houden. Het huis verkeert in een degelijke staat maar u dient wel rekening te houden met enige modernisering (badkamer/ keuken). De huidige eigenaar heeft hier ruim 30 jaar heerlijk van mogen genieten en vindt het nu tijd om het stokje over te dragen aan de volgende liefhebber. Kortom een object om je vingers bij af te likken en u krijgt alleen een goed beeld als u een kijkje komt nemen.

Indeling: entree in de hal met doorgang naar de speels opgezette woonkamer met sfeervolle schouw en stalraampjes, doorgang van zowel de hal als de woonkamer naar de woonkeuken met eenvoudige inbouwkeuken v.v. gaskookplaat en schouw, doorgang naar de kelderruimte (4 m2). Vanuit de woonkeuken bereikt u het achterhuis waar een riante bijkeuken is gerealiseerd alsmede een badkamer v.v. douche, bad en wastafel en een separaat toilet v.v. fontein.

De gehele begane grond is neutraal qua kleurstelling waarbij de woonkamer is v.v. een eigentijdse laminaatvloer. De stal en garage zijn aangebouwd aan het huis en buitenom bereikbaar.

Eerste verdieping: ruime overloop v.v. vaste kastenwand en cv- kast, 3 slaapkamers van resp. 12, 12 en 13 m2 waarbij de ouderslaapkamer is v.v. een ideale vaste kastenwand. Alle slaapkamers zijn neutraal en netjes afgewerkt en recentelijk gesausd en geschilderd. De leefruimte op de eerste verdieping is functioneel te noemen en indien gewenst/ noodzakelijk zijn hier ook sanitaire voorzieningen te realiseren gezien de ruime opzet van de overloop.

Tuin: de tuin biedt het beste van Drenthe! Ruimte, rust, mogelijkheden, vrijheid en voor elk wat wils van tuinieren tot heerlijk Drenthenieren. Aan de voorzijde van het perceel is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig. De achterzijde van het terrein heeft eveneens een riant buitenterrein geschikt voor meerdere doeleinden. Het perceel heeft veel te bieden waaronder een riante schuur met paardenboxen, hooizolder en garage, een gastenverblijf, weidegrond, meerdere terrassen en aan de achterzijde een onbetaalbaar uitzicht en vrijheid. Kom gerust eens de sfeer op deze bijzondere locatie in Drenthe proeven!

Bijzonderheden: super locatie; meer leefruimte dan de buitenzijde doet vermoeden; geheel verkeert in een verzorgde, degelijke staat; ; object geschikt voor een breed publiek van starters tot gezinnen; fraai en landelijk gelegen nabij Erica en Schoonebeek; natuurreservaat Het Bargerveen op korte afstand gelegen; Emmen, Coevorden, Klazienaveen en Duitsland zijn allen op ca. 10 autominuten afstand gelegen; goede uitvalswegen richting Groningen/ Zwolle/ Duitsland middels A37; kom gerust eens kijken om een juiste indruk te krijgen van dit bijzondere geheel.

Locatie
Omgevingsvideo