Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Liefhebbers opgelet! Vrijstaande woonboerderij op zeer ruime kavel van ca. 6.878 m2 gelegen op een prachtige locatie in het geliefde Schoonebeek. Via een lommerrijke straat bereikt u deze oude en rustige locatie en begint uw droom... Bij de boerderij zijn diverse opstallen aanwezig waaronder een oude boerenschuur en een garage. Het geheel biedt zeer veel mogelijkheden, vrijheid, ruimte en rust. Laat u verrassen door de locatie en kom vrijblijvend een kijkje nemen. Top locatie met veel potentie aan de rand van het dorp met het centrum op zeer korte afstand. Renovatie c.q. restauratie van het geheel is op zijn plaats maar dan kunt u het geheel ook helemaal naar uw hand zetten! Een perfecte combinatie van landelijk wonen met alle voorzieningen binnen handbereik.

Indeling: entree in de centrale hal, doorgang naar de keuken v.v. neutrale inbouwkeuken met originele schouw, doorgang naar de straatgerichte woonkamer met schouw, vanuit de keuken is de riante kelder eveneens te bereiken als ook de slaapkamer met aangrenzende bijkeuken met douche en cv-opstelling. Vanuit de centrale hal als ook vanuit de bijkeuken is het achterhuis te bereiken met doorgang naar de deelruimte. De deelruimte is momenteel opgedeeld in meerdere vertrekken c.q. stallen en biedt u alle mogelijkheden om bijvoorbeeld een royale woonkamer met een prachtig uitzicht over de weide te realiseren. De gebintenconstructie is in goede staat en intact!

Eerste verdieping: vaste trap naar de eerste verdieping met royale overloop en 2 eenvoudige slaapkamers. Op de eerste verdieping is de ruimte boven de deel niet als woonruimte in gebruik echter dat is te realiseren indien gewenst.

Tuin: zeer royale tuin rondom met weideperceel (ca. 5.000 m2) voor bijv. het houden van kleinvee of om als parkachtige tuin aan te leggen. Vanwege de rustige ligging direct grenzend aan het eeuwenoude Middendorp met zijn Saksische boerderijen een bijzonder geheel op korte afstand van alle centrumvoorzieningen.

Bijzonderheden: kom kijken, beleven, sfeer opsnuiven en het echte Drenthe proeven!; afhankelijk van de wensen dient u rekening te houden met moderniseringen; muren, kap en gebinten verkeren in degelijke staat waardoor er een goede basis ligt; woonoppervlakte is momenteel 117 m2 en de deelruimte is 106 m2 groot waardoor er meer dan voldoende woonruimte toe te voegen valt; Emmen en Coevorden op resp. 15 en 10 autominuten; goede uitvalswegen richting Groningen/ Zwolle/ Duitsland; overtuig uzelf door een kijkje te nemen.

Locatie
Omgevingsvideo