Pat Makelaardij
Omschrijving

Wilt u landelijk wonen op een prachtige, vrije locatie, en ook in het geliefde dorp Schoonebeek met de voorzieningen op loopafstand? Kom dan eens kijken bij deze prachtige bouwkavel op een toplocatie gelegen aan de lommerrijke Norbruislaan in Oud-Schoonebeek. Een absolute kans voor de liefhebber aangezien er maar zeer zelden een vrije bouwkavel beschikbaar komt in Oud-Schoonebeek. Het perceel is ca. 1.000 m2 groot en dient nog nader te worden uitgemeten. Op het perceel is een vrijstaande stenen schuur (te slopen) aanwezig en de nutsvoorzieningen zijn voor aan het perceel gelegen. Op deze kavel is het toegestaan een zeer riante vrijstaande kapschuurwoning te bouwen. De bouwvergunning is verstrekt en u kunt dus direct aan de slag om uw droom waar te maken!

De kavel is royaal van opzet en biedt de mogelijkheid uw eigen droomhuis te bouwen op een fraaie locatie! Rondom het perceel zijn markante en vrijstaande woningen gelegen en de Norbruislaan is een straat waar veel beeldbepalende panden aan zijn gesitueerd. De ligging aan de achterzijde direct grenzend aan een perceel weide-/tuingrond zorgt voor een landelijke en vrije woonbeleving. De achtertuin is op het westen gelegen en de kavel heeft een praktische opzet.

Voor een juiste indruk van het plan bel of mail even met Pat Makelaardij! We staan u graag te woord in een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor om aansluitende de locatie gezamenlijk te bezoeken.

De huidige eigenaar heeft reeds alle kosten voldaan voor de bouwvergunning te weten de kosten voor o.a. de architect, het verkennende bodemonderzoek en een tuinplan; bouwen in eigen beheer is toegestaan! Schoonebeek is een zeer compleet buitendorp met een goed voorzieningenniveau; Emmen en Coevorden zijn op resp. 15 en 10 autominuten gelegen en u heeft goede uitvalswegen richting Groningen/ Zwolle/ Hoogeveen en Duitsland.

Locatie
Omgevingsvideo