Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Wat ziet u in dit bijzondere geheel? Uw nieuwe droomhuis, wellicht een mooie kans om wonen en werken te combineren of misschien een ideaal investeringsobject? U mag het zeggen maar dit pand heeft zeer veel te bieden en is dan ook absoluut een uniek geheel te noemen! De huidige eigenaar heeft in 1996 het pand op traditionele wijze laten bouwen en is zeer solide. Alle voorzieningen zijn op de begane grond aanwezig waaronder o.a. een riante woonkamer met rookkanaal, 2 ruime slaapkamers, een forse werkruimte met keuken en een koelcel. Gezien de levensloopbestendige opzet van het geheel geschikt voor een breed publiek van gezinnen tot senioren. Aan de voorzijde is er veel parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig alsmede een carport en een portaal voor het bedrijfsgedeelte. Voor dit object geldt dat u het gezien MOET hebben om een juist beeld te krijgen.

Indeling: entree in de centrale hal met doorgang naar vrijwel alle vertrekken waaronder de riante woonkamer (ca. 45 m2) met fraaie haardpartij, doorgang naar de gesloten keuken met neutrale inbouwkeuken, doorgang naar de praktsiche bijkeuken met witgoedaansluitingen en achterdeur. Weer aangekomen in de centrale hal zijn de beide ruime slaapkamers te bereiken van resp. 24 en 25 m2, een kantoorruimte, 2 separate toiletten v.v. fontein en de riante badkamer die eveneens vanuit de ouderslaapkamer valt te bereiken. De badkamer is neutraal van kleurstelling en v.v. een douche, bad, wastafel en badmeubel.

Het bedrijfsgedeelte is vanuit het woongedeelte te bereiken waardoor het zeer functioneel is. Indien gewenst is het bedrijfsgedeelte ook voor meerdere doeleinden geschikt te maken. Momenteel is er een werkruimte met keukenopstelling aanwezig, een ruime koelcel, een vaste kast, een magazijn een een houten (geïsoleerde) aanbouw die als berging/ opslag in gebruik is waar vanuit de tuin eveneens valt te bereiken.

Tuin: de verrassende tuin biedt veel privacy, heeft een ideale zonligging en is breed van opzet. Tijdens het bezoek aan de verkoper was ik verrast over de rust en de fijne sfeer die de tuin te bieden heeft. Aan de voorzijde is het terrein bestraat (dus veel parkeergelegenheid) en biedt de riante carport een praktische aanvulling op het geheel. Onder de carport is een portaal gerealiseerd waar vanuit het bedrijfsgedeelte valt te bereiken.

Bijzonderheden: bedrijfsmatige bestemming hou hier rekening mee in uw financieringsbehoefte; zeer veel mogelijkheden door de ruime opzet; zeer solide bouw; kozijnen worden in 2019 professioneel gelakt; volledig geïsoleerd; gelegen op bedrijventerrein nabij het complete centrum van Coevorden en een recentelijk gerealiseerd winkelgebied; Coevorden is gunstig gelegen t.o.v. Duitsland, Hardenberg, Emmen, Hoogeveen, Zwolle en Groningen; goede uitvalswegen middels A37/ N34; treinstation aanwezig alsmede een haven, grensoverschrijdend industrieterrein en een internationale treinverbinding; Coevorden heeft veel te bieden waaronder een rijk verenigingsleven, voortgezet onderwijs, een fraai en compleet centrum en natuurlijk het enige kasteel van Drenthe.

Locatie
Omgevingsvideo