Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Is het de ligging in het fraaie Wachtum, is het de eigentijdse badkamer, zijn het de zonnepanelen, misschien de aanbouw aan de achterzijde van het huis of wellicht het simpele feit dat er zelden iets betaalbaars te koop komt in dit geliefde dorp? Hoe dan ook deze woning heeft het allemaal te bieden en is nu ook nog eens te koop. Een absolute kans voor degene die naar iets dergelijks op zoek is. Het huis is doorlopend gemoderniseerd waarbij aan de achterzijde een riant achterhuis/ bijkeuken is gerealiseerd en een inpandige berging (volledig geïsoleerd). Het sanitair en de keuken zijn eveneens vernieuwd en er zijn 10 zonnepanelen aanwezig (2018, eigendom). De muren zijn in 2020 nageïsoleerd, de kruipruimte is geïsoleerd evenals de plafonds op de eerste verdieping en het huis is geheel v.v. isolatieglas dus het betreft een geheel geïsoleerde woning! Niet onbelangrijk in de huidige tijd. Concreet kunt u vrijwel zonder grote verbouwingen en/ of moderniseringen snel wonen in deze stijlvolle woning op een aantrekkelijke locatie. Interesse om een kijkje te komen nemen? Bel ons gerust dan plannen we een afspraak in.

Begane grond: entree in de hal met trapopgang, meterkast, vernieuwd hangtoilet, kelderruimte en doorgang naar de doorzon woonkamer met veel lichtinval, een rookkanaal (momenteel niet in gebruik) en een vaste kast. Het eetgedeelte is tuingericht en u heeft vanuit de woonkamer en het eetgedeelte een goed contact met de buitenwereld. Er is een gesloten keukenruimte waar een neutrale, complete inbouwkeuken in 2015 in is geplaatst die is v.v. een vaatwasser, koelkast, combi- magnetron, gaskookplaat, schouw en een close-in-boiler (2018), doorgang naar het riante achterhuis/ bijkeuken met grote vaste kastenwand, witgoedaansluitingen en een doorgang naar de tuin c.q. het terras. Vanuit het achterhuis is de geïsoleerde, inpandige berging te bereiken. Gezien de functionele en ruime opzet van het achterhuis en de inpandige berging is het zelfs mogelijk om slapen en baden op de begane grond te realiseren!

De gehele begane grond is v.v. een laminaatvloer, is neutraal en netjes afgewerkt en heeft fijne lichtinval alsook een goed contact met de buitenwereld.

Eerste verdieping: speelse trapopgang, ruime overloop, 3 functionele slaapkamers van resp, 5, 10 en 10m2 en een grote, vernieuwde badkamer v.v. inloopdouche, bad, wastafel en badmeubel. Alle slaapkamers zijn v.v. een keurige laminaatvloer en neutraal afgewerkt. Vanwege de rechte wanden zijn de slaapkamers allemaal praktisch in te delen.

Zolderverdieping: vlizotrap naar de geheel begaanbare zolderverdieping. Een ideale aanvulling op uw woongenot!

Tuin: aan de voorzijde van het huis is een grote oprit aanwezig die geschikt is voor meerdere auto's. U kunt royaal langs het huis en dan bereikt u de zeer diepe achtertuin die gelegen is op het noorden en momenteel besloten is aangelegd. Indien u van een werelds uitzicht houdt dan kunt u overwegen een mooi doorkijkje te maken aan de achterzijde zodat u heerlijk van u af kunt kijken. De tuin is dusdanig groot dat er, indien gewenst, ook een garage en/of carport gebouwd kan worden. Voor elk wat wils van heerlijk tuinieren tot lekker relaxen op deze fijne stek.

Bijzonderheden: compleet, eigentijds en betaalbaar geheel; volledig geïsoleerd; geheel voorzien van kunststof kozijnen; 10 zonnepanelen aanwezig; Intergas HRe combiketel uit 2018; stalen pijp aanwezig in het rookkanaal; gelegen nabij Dalen met veel voorzieningen; korte afstand van goede uitvalswegen (A37/ N34); Emmen, Hoogeveen en Hardenberg op ca. 15/ 20 autominuten afstand gelegen.

Locatie
Omgevingsvideo