Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Op zoek naar een zeer verzorgd en compleet appartement op een mooie locatie? Kom dan eens een kijkje nemen bij dit keurig nette, verrassend ruime en comfortabele appartement met een dubbel balkon en een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder als mede een grote berging! De vertrekkende bewoner heeft het appartement jaren met veel plezier bewoond en het is tijd om het stokje over te dragen aan een nieuwe, enthousiaste eigenaar. Een fijn appartement gelegen op een puike plek in Emmen-centrum. Bij het appartement is een fijn balkon op zowel het westen als het oosten aanwezig die vanuit resp. de woonkamer en de keuken zijn te bereiken. In 2006 is het sanitair vernieuwd en in een neutrale kleurstelling afgewerkt. De parkeerplaats in de parkeerkelder en de ruime berging zijn een zeer fijne aanvulling op uw woongenot. Laat u verrassen door het appartement en bel ons gerust om een vrijblijvend kijkje te komen nemen bij dit leuke geheel.

Indeling: entree in de centrale hal met doorgang naar alle vertrekken waaronder de verrassende ruime en lichte woonkamer v.v. met een prettige woonbeleving, een heerlijk balkon (westzijde) en een studie-/ logeerruimte die middels schuifdeuren af valt te sluiten indien gewenst. De woonkamer is zodanig opgezet dat er een zowel een riante woonkamer als een riant eetgedeelte aanwezig zijn

De degelijke keuken (halfopen) is vanzelfsprekend v.v. de nodige inbouwapparatuur waaronder een keramische kookplaat, een schouw en een oven.

Vanuit de keuken komt u ook terecht in de centrale hal en hier treft u de grote slaapkamer van 18 m2 met een riante vaste schuifkast. Direct tegenover de slaapkamer vindt u de in 2006 vernieuwde badkamer die is v.v. een douche, hangtoilet een wastafel en witgoedaansluiting. De kleurstelling van de badkamer is heel neutraal en de opzet is erg praktisch. Direct naast de badkamer is de bijkeuken/ berging te bereiken met de c.v.- opstelling en bergruimte. Het separate hangtoilet (2006) is direct bij de voordeur gesitueerd en v.v. een fontein.

Het gehele appartement kenmerkt zich door de ruime en praktische opzet met goede lichtinval.

Balkon: de balkons zijn ruim opgezet en op het oosten en westen gelegen (ochtendzon en avondzon) waardoor u snel en lang kunt genieten van de zon en de omgeving. Op het heetst van de dag is er geen directe zon op het oostelijke balkon wat het comfort ten goede komt. Een echte aanvulling voor uw woongenot en waar u heerlijk comfortabel kunt zitten. Vanaf het oostelijke balkon heeft u een goed contact met de omgeving en een fraai uitzicht over Emmen centrum.

Bijzonderheden: stijlvol appartementencomplex met fraaie uitstraling; fijne locatie pal in het centrum van Emmen; bijdrage VvE € 214,69 per maand; de maandelijkse bijdrage aan de VvE zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt wonen; het onderhoud, de opstalverzekering, de glasverzekering het wordt allemaal voor u geregeld!!; parkeerkelder is afgesloten middels een elektrische toegangspoort; gezamenlijke fietsenstalling aanwezig in de kelder; alle voorzieningen van centrum Emmen op korte afstand; goede uitvalswegen richting Groningen/ Hoogeveen/ Zwolle/ Coevorden en Duitsland; overtuig uzelf en kom gerust een kijkje nemen!

Locatie
Omgevingsvideo