Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Is het de locatie, de uitstraling, de verrassende leefruimte, de ligging op loopafstand van het centrum of simpelweg een combinatie van al deze factoren? U mag het voor u zelf bepalen maar een interessante woning is het al met al zeker! De huidige eigenaar heeft hier ruim 43 jaar met zeer veel plezier gewoond. Aan de achterzijde is het huis uitgebouwd waardoor er een fijne woonkeuken is ontstaan, een werk-/ speelkamer en een grote bijkeuken. Het huis verkeert in een keurige nette staat en mooie aspecten waar een nieuwe eigenaar weer zijn/ haar eigen draai aan kan gaan geven. Wat dacht u van de vrije ligging aan de achterzijde, de verkeersluwe ligging aan de voorzijde aan een hofje en dit alles ook gewoon op loopafstand van vrijwel alle voorzieningen van het complete en geliefde dorp Schoonebeek. Bij het huis is een riante oprit, een eenvoudige vrijstaande garage en tuinberging aanwezig. Voor het juiste beeld van deze charmante woning nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen.

Begane grond: entree in de ruime, uitgebouwde hal met hangtoilet (2006) en trapopgang, doorgang naar vrijwel alle ruimtes. De woonkamer is straatgericht en u ervaart een vrije en groene woonbeleving en dat pal in het centrum! In de woonkamer is een haardpartij aanwezig waar de moederhaard momenteel op aan is gesloten. Weer aangekomen in de centrale ruimte bereikt u de uitgebouwde woonkeuken met werk-/ speelkamer en een in 2006 geplaatste stijlvolle inbouwkeuken v.v. een granito werkblad, een vaatwasser, combi- magnetron, gaskookplaat, schouw en koelkast. De keuken is zeer degelijk, handgemaakt en is middels eikenhout uitgevoerd. Het contact met de achtertuin is goed te noemen en aan de achterzijde woont u lekker vrij. Vanuit de woonkeuken bereikt u de zeer praktische bijkeuken met witgoedaansluitingen, c.v. opstelling, proviandkasten en een doorgang naar de tuin en het terras.

De voorraadkelder is middels een vaste trap te bereiken die is gelegen tussen de woonkamer en woonkeuken en is een praktische aanvulling op het geheel.

Eerste verdieping: overloop v.v. vaste kastenwand, 3 functionele slaapkamers van resp. 6, 8 en 10 m2 waarbij 2 slaapkamers zijn v.v. een diepe vaste kast. De eenvoudige badkamer is eveneens vanaf de overloop te bereiken en v.v. een douche en wastafel.

De gehele eerste verdieping is praktisch opgezet. De slaapkamers zijn allemaal neutraal afgewerkt en v.v. een laminaatvloer en vloerbedekking.

Zolderverdieping: middels een vlizotrap bereikt u de begaanbare zolderverdieping. Deze zolder is een functionele aanvulling op het geheel en hier is de oorspronkelijke kapconstructie volledig in het zicht.

Tuin: de tuin is een absolute kers op de taart bij deze woning! Gezien de vrije en ruimtelijke ligging ervaart u veel privacy! Zowel aan de voor- als achterzijde heeft de tuin veel te bieden waarbij de riante oprit aan de voorzijde ruimte biedt voor zeker 3 auto's. Aan de achterzijde op het perceel treft u een fijn terras en is er een eenvoudige tuinberging aanwezig. Gezien de diepte van de tuin is er altijd een zonnig of schaduwrijk plekje te vinden.

Bijzonderheden: zeer compleet en betaalbaar geheel; hou rekening met modernisering; platte dak is in 2006 vernieuwd; loopafstand van het complete winkelcentrum, basisscholen, zwembad en een aantal fijne restaurantjes; Coevorden en Emmen in resp. 10 en 15 autominuten te bereiken; A37 op 5 minuten afstand gelegen; op ca. 10 autominuten van natuurreservaat "Het Bargerveen" gelegen.

Locatie
Omgevingsvideo