Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Een 'tiny house' uit de jaren '30 op een prachtige en ruime locatie van 1.205 m2 en dit alles ook nog eens op korte afstand van alle voorzieningen van Klazienaveen! Wie is hier momenteel niet naar op zoek!? Deze charmante woning is door de huidige eigenaar lang en met zorg bewoond en dat kun je zien. De sfeer van weleer ervaart u zodra u hier een stap over de drempel zet en om eerlijk te zijn is dat een bijzonder prettige sfeer. Knusse, functionele vertrekken waarbij er toch een verrassend ruime woonkamer aanwezig is. Het huis is ook nog eens levensloopbestendig vanwege de slaap- en badkamer op de begane grond. Het geheel is gelegen op een super plekje met een zeer vrij uitzicht tot aan Natuurreservaat "Het Bargerveen". Op het grote erf zijn meerdere, eenvoudige bijgebouwen aanwezig waaronder een houten garage met carport, een stenen berging en een overdekt terras. Gezien de ruimtelijke opzet van de kavel kunt u zichzelf heerlijk onderdompelen in uw eigen tuin. U leest het al voor elk wat wils van jong tot oud en ook nog eens zeer betaalbaar!

Indeling: entree in de aanbouw met bijkeuken v.v. keukenblokje met gaskookplaat en vlakschouw, witgoedaansluitingen, doorgang naar de hal met toilet en functionele badkamer v.v. douche en wastafel, doorgang naar de keuken v.v. keukenblok met spoelbak en hier is eveneens de eetkamer en de trapopgang, doorgang naar de ruime, straatgerichte woonkamer met een werelds uitzicht, een schouw en de meterkast als ook een doorgang naar de slaapkamer op de begane grond waar vanuit de functionele kelder eveneens valt te bereiken.

Eerste verdieping: trapopgang vanuit de keuken, overloop v.v. dakraam en 2 functionele slaapkamers die beide zijn v.v. een kleine dakkapel. De eerste verdieping is v.v. een geïsoleerd dak en is optimaal ingedeeld.

Tuin: hoe landelijk zoekt u het?? Op deze heerlijke locatie komt u volledig aan uw trekken wat betreft de vrijheid, de mogelijkheden en de groene woonbeleving. U ervaart een zeer vrije en landelijke woonbeleving en de functionele, eenvoudige bijgebouwen zorgen voor een extra stukje gemak. Het geheel is gelegen op 1.205 m2 eigen grond en biedt zeer veel mogelijkheden om uw eigen paradijsje te realiseren. Een unieke combinatie die veel mensen zoeken van betaalbaar, landelijk en vrij wonen en toch een grote kern met voldoende voorzieningen op korte afstand!

Bijzonderheden: wonen op stand met karakter; bijzonder degelijk en goed bewaard gebleven pand met een uniek karakter; verwacht geen grote woning maar wel een keurige, degelijke woning; deels v.v. isolatieglas, muurisolatie en het dak van het originele huis is geheel geïsoleerd; de vele voorzieningen van Klazienaveen zijn om de hoek gelegen zoals 6 supermarkten, zeer uitgebreid centrum, overdekt zwembad, voorgezet onderwijs en natuurreservaat "Het Bargerveen"; Emmen op ca. 10 autominuten; goede uitvalswegen richting Zwolle/ Groningen en Duitsland.

Locatie
Omgevingsvideo