Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Wat zoekt u in uw nieuwe huis? Wellicht veel leefruimte of werken aan huis, misschien overweegt u mantelzorg of heeft u een groot gezin? Bij deze woning krijgt u absoluut waar voor uw geld! Deze in 1976 oerdegelijk gebouwde vrijstaande woning is doorlopend gemoderniseerd waarbij er in 2004/ 2005 een forse uitbouw en verbouw plaats heeft gevonden. Vanwege deze verbouwing zijn er in totaal 2 extra wooneenheden toegevoegd waardoor deze woning een zee van ruimte heeft te bieden en ook zeer veel mogelijkheden. Er zijn 3 badkamers, 6 riante slaapkamers, 2 keukens, een grote kelder en ronduit een zee van ruimte. Het wordt vaker gezegd maar dit is een woning die u zult moeten komen bekijken om een juiste indruk te krijgen van alle ruimte en alle mogelijkheden. Het geheel is gelegen op een riant perceel van 875 eigen grond op een mooie locatie in het geliefde dorp Schoonebeek. Alle voorzieningen van het dorp zijn op loopafstand gelegen. Kortom een zeer riant, levensloopbestendig, degelijk en stijlvol geheel op een fijne locatie! Durft u het aan om een kijkje te komen nemen?

Indeling: entree in de centrale hal met vide en daklicht, doorgang naar vrijwel alle vertrekken waaronder de grote, straatgerichte woonkamer met haardpartij, tuindeur en een fraaie, vrije woonbeleving, doorgang naar de riante woonkeuken v.v. neutrale inbouwkeuken met vaatwasser, gaskookplaat, schouw, combi-magnetron en koelkast. Zowel de woonkamer als de woonkeuken zijn v.v. vloerverwarming. Het praktische achterhuis is vanuit de woonkeuken bereikbaar en heeft een achterom naar de tuin, een schuifkast, is v.v. witgoedaansluitingen en een vaste trap naar de kelderruimte (stahoogte en kurkdroog!).

Weer aangekomen in de centrale hal bereikt u het gerenoveerde hangtoilet v.v. fontein, de 1e badkamer v.v. douche, wastafel en hangtoilet en de 1e grote slaapkamer op de begane grond. Vanuit de slaapkamer bereikt u de centrale keukenruimte van het aangebouwde/ verbouwde gedeelte. De keuken is neutraal van kleurstelling, is geschikt voor iemand met een rolstoel en v.v. een elektrische kookplaat, schouw en spoelbak. Vanuit de keuken bereikt u de woonkamer van het 2e woongedeelte met een deur naar een eigen opgang waar vanuit de andere woonkamer valt te bereiken van het 3e woongedeelte. Bij het 3e woongedeelte hoort eveneens een riante woonkamer en een riante badkamer (wederom rolstoelvriendelijk) die is v.v. een douche, hangtoilet en wastafel met badmeubel. Vanuit beide extra woonvertrekken is er ook een doorgang naar de achtertuin van het huis.

Inmiddels zult u de weg in het huis wel een beetje kwijt zijn en daarom hebben wij voor een goede digitale plattegrond gezorgd en het advies is deze dan ook goed te bestuderen! Het mag duidelijk zijn dat we niet met een alledaagse woning te maken hebben.

Eerste verdieping: hardhouten trapopgang met stalen frame, vide v.v. daklicht, overloop v.v. een inloopkast met dakraam, berging/ c.v.-kast, de 3e badkamer (in 2011 vernieuwd) v.v. een inloopdouche, hangtoilet, wastafel en badmeubel en dan zijn er ook nog eens 4 ruime, nagenoeg gelijkwaardige, slaapkamers die een mooie hoge nok hebben aangezien de architect er vanaf de bouw geen zolder in heeft laten plaatsen. Er zijn overigens wel 2 hele mooie zoldervertrekken boven de beide extra wooneenheden dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u ruimte te kort komt ;-). Aan de voorzijde is het balkon overigens vanuit de slaapkamer te bereiken.

Tuin: de onderhoudsvriendelijke tuin is rondom het huis gelegen en is v.v. een praktische tuinschuur. De grote oprit biedt voor meerdere auto's op eigen terrein parkeergelegenheid en aan de voorzijde is er ook nog een extra parkeerplaats gerealiseerd. De tuin is grotendeels bestraat en ook geheel rolstoelvriendelijk. Mocht u hier een ander idee bij hebben kunt u vanzelfsprekend deze mooie kavel tot wat moois om gaan toveren! De ruimte, de ligging op de kavel en de goede bezonning zijn allemaal aanwezig dus u kunt het geheel naar uw hand zetten.

Bijzonderheden: topper in ons aanbod; zeer riant en oerdegelijk gebouwd object; veel leefruimte en ontzettend veel mogelijkheden; fijne centrumlocatie met vrije woonbeleving; mogelijkheid om o.a. mantelzorg te bieden dan wel dubbel te bewonen of werken aan huis indien gewenst; nabij diverse basisscholen gelegen; het geliefde dorp Schoonebeek heeft een prima voorzieningenniveau; Emmen en Coevorden op resp. 15 en 10 autominuten gelegen; goede uitvalswegen richting Groningen/ Zwolle/ Duitsland middels A37/ N34.

Locatie
Omgevingsvideo