Pat Makelaardij
Omschrijving

Waar vroeger de jutezakken vol aardappels met paard en wagen binnen werden gebracht gaat nu een energiezuinige (A++), onderhoudsarme, levensloopbestendig en unieke vrijstaande woning worden gerealiseerd! Het geheel is gelegen op een prachtige en ruime locatie vrijwel in het centrum van het geliefde dorp Schoonebeek. Het mooie van deze herontwikkeling is dat de authentieke muren vrijwel volledig intact blijven en er verder een geheel nieuwe woning wordt gerealiseerd met een extra dakopbouw om ook op de eerste verdieping fijne leefruimte te garanderen. Het plan is met respect voor de geschiedenis van het pand en in nauw overleg met de gemeente tot stand gekomen. Gezien dit minutieuze voortraject staat vast hoe de buitenzijde van het pand er uit dient te zien. Aan de binnenzijde heeft u echter zeer veel mogelijkheden de indeling naar uw eigen wensen en inzicht in te delen, uiteraard in goed overleg met de ontwikkelaar.

Kernwoorden voor dit prachtige plan zijn: duurzaam, energiezuinig, stijlvol, onderhoudsarm en levensloopbestendig. Het huis wordt gebouwd als een zgn. BENG (bijna energieneutraal gebouw) waarbij er zonnepanelen worden geplaatst, een luchtwarmtepomp, luchtwarmtepompboiler, vloerverwarming (begane grond) en HR++ isolatieglas.

De praktijk wijst uit dat met de gekozen bouwmethodiek uw maandelijkse energielasten ook echt vrijwel nihil zijn. Uiteraard uitgaande van een normaal energieverbruik.

Energiezuinig, A++ energielabel, onderhoudsarm, levensloopbestendig, stijlvolle uitstraling, gelegen in het geliefde en complete dorp Schoonebeek en nieuwbouw dus de koopsom is ook nog eens vrij op naam!

Nog meer woonwensen?

Intern is het huis vrijwel geheel naar eigen wens in te delen c.q. in te richten! Voor elk wat wils en geschikt voor een breed publiek van senioren tot gezinnen en alles wat daar tussen zit. Voor degene die op zoek is naar een comfortabele, eigentijdse woning met het gehele woonprogramma op de begane grond is deze woning een mooie, energiezuinige en onderhoudsarme kans op een top plekje!

Staalframebouw.

Het principe van staalframebouw is een slim concept, waarbij de constructie van het bouwwerk van tevoren bij Mframe Staalframebouw in Zwartemeer wordt gefabriceerd. Dat is een 100% gecontroleerd proces, waarbij de productie nooit te maken heeft met wind, regen, hitte of vorst. De werkzaamheden kunnen dus heel nauwkeurig gepland worden. U weet dus altijd precies waar u aan toe bent.

Waarom juist staal? Het is een licht en flexibel bouwmateriaal en is daarnaast uiterst nauwkeurig als het gaat om maatvoering. En niet onbelangrijk: staal is sterk. Het is niet voor niets dat juist in de aardbevingsgebieden veel gewerkt wordt met staal.

Mframe Staalframebouw staat voor een duurzaam, kwalitatief goed product waarbij vakmensen uw nieuwe thuis realiseren in nauw overleg met u.

Omgeving.

Uw toekomstige woning heeft een ideale ligging in het dorp. Op loopafstand bevinden zich de complete en gerenoveerde dorpskern evenals meerdere basisscholen en het zwembad. Het nabij gelegen buitengebied en de historische, eeuwenoude straatjes Oostersebos, Westersebos en het Middendorp benadrukken de fijne sfeer van het dorp en de omgeving. Het geheel ligt ook nog eens zeer gunstig t.o.v. Emmen, Klazienaveen, Coevorden en Duitsland!

Interesse?

Mocht u geïnteresseerd zijn in dit leuke nieuwbouwproject neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u verder te helpen en te adviseren!

De gepresenteerde visualisaties van de woning dienen uitsluitend ter illustratie en artistieke weergave. Er kunnen geen juridische rechten worden ontleend aan deze impressies en het definitieve ontwerpen resultaat kunnen afwijken van de getoonde visualisaties.

Locatie
Omgevingsvideo