Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Hoe groen zoekt u het en ook nog eens levensloopbestendig, een top locatie, keurig onderhouden, een eigen garagebox en al met al ook zeer betaalbaar met de huidige lage rente! Wie is hier nou niet naar op zoek? De huidige eigenaar heeft hier met veel zorg gewoond en het huis verkeert dan ook in een correcte staat van onderhoud. Deze fijne bungalow heeft veel te bieden voor een breed publiek. In 2002/2003 is de dakbedekking vernieuwd en v.v. isolatie, de woning is over de volle breedte ca. 2 meter uitgebouwd waardoor er extra leefruimte is ontstaan. Zowel aan de de voor- als achterzijde heeft u een zonneterras en de riante tuin biedt veel privacy, zit heerlijk in het groen en heeft een geïsoleerde houten tuinberging. U leest het al het is goed toeven in deze fijne bungalow direct gelegen aan de Emmerdennen! Laat u verrassen door deze woning en kom gerust een vrijblijvend kijkje nemen.

Indeling: entree in de riante hal met garderobe, meterkast, doorgang naar de speelse woonkamer waar veel lichtinval binnentreedt. De woonkamer is v.v. een haardpartij en een tuindeur direct naar het terras op het westen. U heeft een goed contact met de tuin vanuit de woonkamer en er is een prettige lichtinval. Vanuit de woonkamer is de 1e slaapkamer aan de oostzijde te bereiken en deze is momenteel als werkkamer in gebruik. Weer aangekomen in de centrale hal bereikt u de gesloten keuken die is v.v. een neutrale inbouwkeuken met gaskookplaat, vlakschouw, grote koelkast met vershoudgedeelte (2020) en een close-in-boiler. In de keuken is er ruimte om een kleinere eettafel te plaatsen. De grote slaapkamer grenst ook aan de centrale hal en is heerlijk koel vanwege de gunstige ligging. De badkamer grenst direct aan de slaapkamer en is eveneens vanuit de centrale hal te bereiken en v.v. een douche, bad, dubbele wastafel en toilet. De grote, functionele bijkeuken is een hele fijne aanvulling op het woongenot en is praktisch opgezet met witgoedaansluitingen, een werkblad/ keukenblad, proviandkelder en veel bergruimte/ kastruimte. Vanuit de bijkeuken bereikt u de besloten achtertuin.

Tuin: de veel privacy biedende tuin heeft een groen en besloten karakter, is lekker royaal opgezet, heeft een houten tuinberging en biedt voor elk wat wils. Van heerlijk genieten van de bosrijke omgeving, lekker tuinieren of heerlijk genieten in de zon zittend op het zonneterras! De ligging aan de rand van de Emmerdennen is een heerlijke aanvulling op uw woongenot en biedt uiteraard een fijne extra dimensie in het wonen!

Bijzonderheden: v.v. dakisolatie, muurisolatie, glasisolatie- prijs is inclusief de garagebox (!)- ligging op korte afstand van het complete en moderne wijkwinkelcentrum- meerdere basisscholen op korte afstand gelegen- Emmen centrum op ca. 5 autominuten afstand gelegen- nabij de Staatsbossen gelegen- goede uitvalswegen richting Ter Apel, Duitsland, Groningen en Zwolle.

Locatie
Omgevingsvideo