Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Kopers opgelet! Wilt u verrassend ruim, betaalbaar en modern wonen?? Het kan bij deze in 2016 fors uitgebouwde en speelse tussenwoning met, fraaie luxe keuken (2016 geplaatst) en veel leefruimte op de begane grond, ca. 65 m2! De woning is aan de voorzijde eveneens uitgebouwd waardoor de entree heerlijk ruim en praktisch is opgezet. In 2016 zijn de kozijnen op de begane grond vernieuwd en v.v. HR++ isolatieglas. De kozijnen op de eerste verdieping zijn eveneens gerenoveerd (nieuwe uitzetramen) en v.v. HR ++isolatieglas. De woning wordt middels een Remeha HR combiketel uit 2013 verwarmd (eigendom). Zoals u kunt lezen kunt u hier snel genieten van uw nieuwe stek! Bel ons gerust om deze eigentijdse, verrassend ruime en vrijwel eigentijdse woning te komen bekijken.

Indeling: entree in de vergrote hal, doorgang naar de aangebouwde berging (eveneens van buitenaf bereikbaar), toilet v.v. fontein, garderobe met trapopgang, wasruimte c.q. stookruimte, doorgang naar de zeer ruime en in 2016 uitgebouwde woonkamer met tuindeuren en vloerverwarming, fraaie open en luxe keuken (december 2016) v.v. Siemens apparatuur waaronder een koffieautomaat (gaat de huidige eigenaar missen;-)), vaatwasser, combi- stoomoven, koelkast, 5 pits gaskookplaat en RVS schouw.

De woonkamer is zeer licht en ruim opgezet waardoor u met de indeling alle kant op kunt! Vanwege de recente verbouwing is het inrichten en klaar bent u. Alle wanden zijn v.v. spackwerk en de vloer kunt u er zo in leggen. De woonkamer en de woonkeuken (totaal 52 m2!!) zijn v.v. vloerverwarming en derhalve een heerlijk wooncomfort!

Eerste verdieping: overloop, 3 functionele slaapkamers van respectievelijk 6, 9 en 13 m2 die allen neutraal zijn afgewerkt en v.v. een laminaatvloer, nieuw isolatieglas (HR++) en deels nieuwe kozijnen. De compacte badkamer is neutraal en v.v. een douche en wastafel met badmeubel.

Tuin: de tuin is recentelijk geheel opnieuw aangelegd en is onderhoudsarm. Het geheel is besloten aan zowel de voor- als achterzijde en biedt derhalve prima privacy. De voortuin is geheel bestraat en biedt plaats om even lekker te zitten en ruimte voor de containers. De achtertuin is v.v. een charmant Douglas houten overdekt terras en is eveneens onderhoudsarm aangelegd. De achtertuin grenst aan een groenstrook die overgaat in een riant park met veel groen, een fraai bomenbestand, speelgelegenheid en grenzend aan het zeer complete wijkwinkelcentrum. Voor elk wat wils op loopafstand!

Bijzonderheden: groene en vrije ligging in de woonwijk De Bargeres grenzend aan het park; korte afstand van compleet en gemoderniseerd wijkwinkelcentrum gelegen; keurig onderhouden; traditioneel gebouwd; nagenoeg geheel geïsoleerd (paar ramen enkel glas en deels vloerisolatie); op korte afstand van Emmen centrum gelegen; fraaie uitstraling; de Holtingerbrink is een geliefde straat in de woonwijk; gelegen nabij basisschool en het Oranjekanaal; goede uitvalswegen richting Groningen/ Zwolle/ Hoogeveen en Duitsland middels A37.

Locatie
Omgevingsvideo