Pat Makelaardij
Omschrijving

Unieke kans op een unieke locatie! Na een proces van jaren mogen er op deze zeer fraaie locatie, aan de rand van het geliefde dorp Schoonebeek, 2 prachtige huizen worden gebouwd. De locatie is landelijk gelegen met een groene, vrije woonbeleving en de centrumvoorzieningen van Schoonebeek op fietsafstand! De eeuwenoude Bultweg en het authentieke Westersebos met zijn monumentale Saksische boerderijen zijn beide op loopafstand gelegen.

Op deze bijzondere locatie mag er, vanzelfsprekend, niet zomaar iets worden gebouwd. De bebouwing moet een eigentijdse vertaling zijn van agrarische bebouwing c.q. een voormalig boeren erf. Nu wil het toeval dat de trend, van agrarische eigentijdse bebouwing, de laatste jaren steeds duidelijker naar voren komt. Veel particuliere opdrachtgevers hebben reeds een dergelijk object laten bouwen, zie de voorbeelden c.q. impressies, waardoor er inmiddels voldoende keuze is voor u als toekomstige eigenaar. U heeft zelf de keuze of u wilt bouwen met een aannemer of in eigen beheer.

Kortom energie-neutraal, eigentijds, stijlvol en royaal bouwen op een top locatie!!

Schoonebeek is een zeer compleet dorp met een prima voorzieningenniveau. Het oude Schoonebeek (eerste vermelding reeds in 1208!) is gunstig gelegen t.o.v. Emmen, Coevorden, de A37 en Duitsland in het prachtige Zuidoost Drenthe. In de regio zijn meerdere natuurgebieden aanwezig waaronder het prachtige natuurreservaat Het Bargerveen. Voor alle duidelijkheid de prijs is voor de grond zónder huis.

Locatie
Omgevingsvideo