Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Levensloopbestendig wonen met mogelijkheden! Fraai gelegen 2/1 kap woning met riante uitbouw, carport, riante berging (voormalige garage) en slaap-/ werkkamer op de begane grond met badkamer en suite. Aan de achterzijde is het huis in 2000 fors uitgebouwd waardoor o.a. werken aan huis mogelijk is maar de uitbouw biedt ook de mogelijkheid om hier oud te worden! Kortom geschikt voor een breed publiek van jong tot oud. Het huis is doorlopend gemoderniseerd waardoor het geheel in een correcte staat van onderhoud verkeert. De fraaie ligging in het geliefde dorp Schoonebeek aan een groenstrook op een riant perceel maken het geheel compleet. Laat u verrassen door deze leuke, volledig geïsoleerde (energielabel C) woning en kom gerust eens kijken!

Indeling: entree, toilet v.v. fontein, bergkast, riante U-vormige woonkamer met een vrij en groen uitzicht, riant eetgedeelte en neutrale inbouwkeuken (2006) v.v. granieten werkblad, vaatwasser, koelkast, combimagnetron, 4 pits gaskookplaat en vlakschouw, doorgang naar het achterhuis met doorgang naar de riante slaap-/ werkkamer (21 m2) v.v. vaste kastenwand en een badkamer en suite v.v. douche, hangtoilet en wastafel. De riante berging is eveneens vanuit het achterhuis te bereiken als ook het terras c.q. de tuin. Vanuit de berging is er ook een doorgang naar de carport waardoor u altijd droog in huis komt.

De gehele begane grond heeft goede lichtinval en een goed contact met zowel de voor- als achterzijde van het huis en de tuin. De vrije woonbeleving is erg prettig en de vloer op de begane grond is middels een eikenhouten parketvloer afgewerkt.

Eerste verdieping: vaste trap naar de lichte overloop, 3 prima slaapkamers van resp. 7, 8 en 16 m2 en een neutrale badkamer v.v. bad, badmeubel met wastafel en een toilet. De slaapkamers zijn allen neutraal afgewerkt, hebben goede lichtinval en zijn functioneel van opzet. De ouderslaapkamer is v.v. een schuifkast.

Zolderverdieping: vaste trap naar de zolderverdieping die momenteel als bergzolder in gebruik is en waar eveneens de witgoedaansluitingen aanwezig zijn als ook de c.v.- ketel. De zolderverdieping is v.v. een zeer riante vaste kast en er valt, indien gewenst of noodzakelijk, nog een extra slaapkamer te realiseren.

Tuin: riante tuin met achterom, houten tuinberging v.v. elektra, veel privacy, meerdere terrassen en een vrije woonbeleving. Zowel aan de voor- als achterzijde heeft u goede privacy en een fraai zicht op de tuin en de groenstrook. De tuin valt middels een tuindeur af te sluiten en biedt voor elk wat wils! Van de vroege ochtend tot diep in de avond heeft u de zon in de tuin!

Bijzonderheden: ruimere woning dan buitenzijde doet vermoeden; fraaie diepe tuin gelegen op het noorden met achterom; achterzijde en voorzijde begane grond grotendeels v.v. rolluiken; goede prijs- / kwaliteit- / ruimteverhouding; achterzijde is fors uitgebouwd; gelegen in een fraaie, geliefde straat; zwembad op loopafstand gelegen; groene locatie op korte afstand van vrijwel alle voorzieningen; Emmen en Coevorden zijn op resp. 15 en 10 autominuten afstand gelegen; goede uitvalswegen richting Zwolle/ Groningen/ Hardenberg/ Duitsland.

Locatie
Omgevingsvideo