Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Waar vindt u nog een verrassend ruime, levensloopbestendige, onderhoudsvriendelijke en ook nog eens betaalbare 2/1 kap woning?? Juist in Drenthe en in dit geval 'op' het geliefde dorp Erica. De woning is van origine gebouwd in 1938, is correct onderhouden en in 1997 fors uitgebouwd en grondig gemoderniseerd. Uiteraard zult u als nieuwe eigenaar uw eisen en wensen los gaan laten op deze charmante woning. De basis is solide en gezien de opzet heeft het huis veel te bieden voor een breed publiek van starters tot senioren en alles wat daar tussenin zit. De slaapkamer en badkamer op de begane grond en de 2 ruime slaapkamers en sanitaire ruimte op de eerste verdieping zorgen voor een functioneel en heel praktisch geheel. In 1998 is er ook een aangebouwde garage gerealiseerd met een zeer riante zolderverdieping met dakisolatie. De garage is v.v. een spouwmuur en betonvloer.

Begane grond: entree in de hal met moderne meterkast en trapopgang, doorgang naar de straatgerichte en praktische opgezette woonkamer (18 m2), doorgang naar de woonkeuken (14 m2) eveneens vanuit de hal en waar een neutrale, eenvoudige inbouwkeuken in is geplaatst v.v. gaskookplaat, koelkast en schouw. Onder de trapopgang is een berging/ wasruimte aanwezig. Het achterhuis is vanuit de woonkeuken te bereiken en heeft ook een achterdeur. In het achterhuis is de Nefit HR combiketel uit 2020 gesitueerd vanuit bereikt u de badkamer en slaapkamer op de begane grond. De slaapkamer (10 m2) is functioneel opgezet en zodanig ingedeeld dat er prima een 2 persoons bed in kan staan. De badkamer is neutraal van kleurstelling en v.v. een douche, hangtoilet en een wastafel.

De begane grond kenmerkt zich door de zeer praktische indeling en het feit dat u het volledige woonprogramma op de begane grond aantreft.

Eerste verdieping: trapopgang vanuit de hal, overloop naar de 2 ruime slaapkamers van resp. 9 en 12 m2 waarbij de vloeroppervlakte nog iets groter oogt vanwege de schuine kanten die slechts gedeeltelijk bij de woonoppervlakte gerekend mogen worden. Vanaf de overloop is de sanitaire ruimte te bereiken die is v.v. een hangtoilet, wastafel en dakraam en indien gewenst is het mogelijk hier zelfs een douche te realiseren. De aanbouw uit 1998 is v.v. een Unidek isolatieplaat en ook het dak van het oorspronkelijke huis is geïsoleerd en gerenoveerd in 1998 (o.a. isolatie/ pannen/ panlatten)

Tuin: de tuin is aan de zijkant van het huis gelegen en er is een riante oprit aanwezig naar de aangebouwde garage. De nieuwe eigenaar heeft hier uiteraard alle gelegenheid om er zijn of haar fijne eigen tuin van te maken. Met een breedte van ca. 9,50 meter en een diepte van ca. 22 meter is de tuin ook nog eens verrassend ruim opgezet.

Bijzonderheden: geheel v.v. kunststof kozijnen; betaalbaar en levensloopbestendig; korte afstand centrum Erica gelegen; Emmen en Klazienaveen op 10 autominuten afstand gelegen; bushalte op loopafstand; Erica is een compleet en levendig dorp met een gunstige ligging t.o.v. Emmen, de A37 en het fraaie reservaat "Het Bargerveen".

Locatie
Omgevingsvideo