Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Op zoek naar een zeer verzorgd, betaalbaar, onderhoudsarm en speels ingedeeld appartement? Kom dan eens kijken bij dit fraai gelegen object met een vrije en groene woonbeleving. Het appartement is in 2020 extern gemoderniseerd en v.v. nieuwe kunststof kozijnen met HR++ isolatieglas, muurisolatie en een nieuw dak met dakisolatie. Het geheel staat er dan ook zeer verzorgd bij en valt, indien gewenst, zo te bewonen! De ligging nabij het Valtherbos, centrum Emmen en het vernieuwde en complete wijkwinkelcentrum van Emmermeer maken het plaatje compleet. Interesse? Kom dan gerust een kijkje nemen bij dit leuke appartement en bel ons om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

Indeling : entree in de riante centrale hal, doorgang naar de ruime en lichte woonkamer (21 m2) met deur naar het balkon op het westen, gesloten keuken v.v. eenvoudige inbouwkeuken met schouw, provisiekast, ketelopstelling en goede lichtinval. Indien gewenst kan er een vrij riante keukenopstelling geplaatst worden gezien de functionele indeling van de keuken. Zowel de kamer als de keuken zijn v.v. een laminaatvloer.

De 2 riante slaapkamers van 9 en 12 m2 zijn v.v. vaste kasten en vanuit respectievelijk de centrale hal en de woonkamer te bereiken. De slaapkamers verkeren in een nette staat en zijn v.v. een vinylvloer.

De sanitaire ruimtes zijn beide vanaf de centrale hal te bereiken. De badkamer is functioneel, neutraal van kleurstelling en v.v. een douche, wastafel en witgoedaansluiting. Het separate toilet is eveneens neutraal en functioneel opgezet en verkeert ook in een verzorgde staat.

Bijzonderheden: keurig verzorgd en extern in 2020 vrijwel geheel gemoderniseerd; centrale verwarming middels een Remeha HR combiketel (2012); geheel v.v. kunststof kozijnen en HR++ isolatieglas; snel wonen zonder grote investeringen; indien gewenst is een snelle oplevering mogelijk; geschikt voor een breed publiek van starters tot senioren; bijdrage VvE € 102,= per maand; lage stookkosten gezien de goede isolatie; zeer korte afstand van Emmen centrum en het gemoderniseerde wijkwinkelcentrum van Emmermeer gelegen; goede uitvalswegen richting Groningen/ Zwolle/ Hoogeveen en Duitsland.

Locatie
Omgevingsvideo