Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Betaalbaar, vrijstaand, levensloopbestendig, mogelijkheden en dit alles gelegen op een prachtige en ruime locatie in het geliefde dorp Schoonebeek. De woning is momenteel als huisartsenpraktijk in gebruik, heeft een woonbestemming en u kunt hier dus uw eigen idee op los laten om er wat prachtigs van te maken! De locatie is top, de kavel is verrassend groot en gezien het feit dat het huis veel mogelijkheden heeft en verrassend veel leefruimte biedt is het ook zeer geschikt voor gezinnen. Vanzelfsprekend kunt u hier ook een combinatie van wonen en werken realiseren of eveneens als praktijkruimte in gebruik nemen. Voor elk wat wils gezien de vele mogelijkheden. U dient wel rekening te houden met renovatie en onderhouds-/ verbouwingswerkzaamheden vandaar ook de aantrekkelijke prijsstelling. Belangstelling? Bel ons gerust om een bezichtiging in te plannen.

Indeling: entree in het tochtportaal, doorgang naar de riante hal met balie en trapopgang, toilet v.v. fontein, wachtkamer met doorgang naar de werkruimte achter de balie en een doorgang naar de bijkeuken/ berging met een buitendeur naar de riante carport. Weer aangekomen in de centrale hal is er een doorgang naar een 2-tal spreekkamers waarbij de grootste spreekkamer ook een doorgang heeft naar een behandelkamer.

De indeling en constructie van het pand is dusdanig opgezet dat er eenvoudig een levensloopbestendige woning van gemaakt kan worden met een riante woonkamer en woonkeuken. De opzet van de begane grond is ook heerlijk ruim dus mogelijkheden alom waarbij u er voor kunt kiezen om tuingericht en/ of straatgericht te gaan wonen.

Eerste verdieping: vaste trap, overloop met bergruimte/ stookruimte en een verrassend ruime eerste verdieping die naar eigen inzicht in valt te delen en waar momenteel de kantine is gesitueerd. In de kantine is een neutrale inbouwkeuken aanwezig met vaatwasser, koel-/ vriescombinatie en een inductie kookplaat. Indien u meerdere slaapkamers zou willen realiseren op deze verdieping is dat geen enkel probleem. 2 royale slaapkamers of 3 normale slaapkamers realiseren behoort tot de opties! Er zijn al 2 dakramen aanwezig (deze dienen vervangen te worden) en een dakkapel.

Zolderverdieping: luik naar de bergzolder met stahoogte en eveneens nog vrij veel bergruimte.

Tuin: de tuin biedt zeer veel privacy en is ruimer dan u op het eerste oog zou verwachten. U dient hier, afhankelijk van uw wensen, rekening te houden met eveneens een grondige onderhoudsbeurt dan wel nieuwe aanleg. De fraaie ligging aan zowel de voor- als achterzijde maakt dat het de moeite loont om hier uw eigen heerlijke stek van te gaan maken! Gezien de riante opzet van de kavel heeft u vanaf de ochtend tot en met de avond heerlijk de zon in de tuin dus het grote genieten in Drenthe kan beginnen! Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig en u kunt aan beide kanten rondom het huis op eigen terrein.

Bijzonderheden: gelegen in de geliefde wijk De Sandberghlanden; op loopafstand van park en landelijk gebied; centrumvoorzieningen Schoonebeek op korte afstand gelegen; meerdere basisscholen aanwezig in het dorp; Emmen, Klazienaveen, Coevorden en Duitsland op ca. 10/ 15 autominuten gelegen; Zwolle en Groningen middels A37/ N34 goed te bereiken.

Locatie
Omgevingsvideo