Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Net even anders dan de rest! Deze woning heeft veel te bieden en dat ervaart u alleen maar door een kijkje te komen nemen. Een verrassend riant perceel van 3.529 m2 eigen grond, zeer fijne leefruimte (154 m2 woonoppervlakte en 616 m3 inhoud), een perceel weidegrond verscholen aan de achterzijde van het huis, een grote dubbele vrijstaande garage (35 m2) met bergzolder en het geheel is ook nog eens gelegen op een top locatie. Voor de juiste koper een absolute kans want een dergelijk object komt niet elke dag voorbij. In 2020 is het huis aan de buitenzijde professioneel geschilderd en het huis verkeert in een net onderhouden en degelijke staat. Afhankelijk van uw wensen dient u echter wel rekening te houden met enige modernisering. De huidige eigenaar heeft hier ruim 17 jaar met veel plezier gewoond en wil het stokje overdragen aan een enthousiaste nieuwe eigenaar. Belangstelling? Bel ons gerust zodat we een afspraak in kunnen plannen om te bezichtigen.

Indeling: entree in de riante en centrale hal met fraaie, typische jaren '60, trapopgang, toilet v.v. fontein, doorgang vanuit de centrale hal naar vrijwel alle vertrekken waaronder de straatgerichte en tevens tuingerichte woonkamer over de volle breedte van het huis, vaste kast, doorgang naar de halfopen keuken v.v. neutrale inbouwkeuken (2007) v.v. een natuurstenen werkblad, vaatwasser, koelkast, gaskookplaat, RVS schouw en oven, doorgang naar de centrale hal met wederom een vaste kast en een doorgang naar het riante achterhuis (voormalige garage) met witgoedaansluiting, c.v.-kast, bergruimte en een achterom naar de achtertuin en het overdekte terras.

De gehele begane grond kenmerkt zich door de lichte, functionele en speelse opzet. Gezien het ruime achterhuis valt er, indien gewenst of noodzakelijk, eenvoudig een slaap-/ badkamer op de begane grond te realiseren.

Eerste verdieping: authentieke trapopgang, fraai metselwerk passend bij de stijl van het huis, grote en lichte overloop met fraaie glaspartij en 5 functionele een praktische ingedeelde slaapkamers van resp. 7, 8, 10, 12 en 16 m2 waarbij alle slaapkamers zijn v.v. 1 een vaste kast en de ouderslaapkamer van een riante vaste kastenwand. Op de overloop is eveneens een vaste kast aanwezig en de functionele en neutrale badkamer is vanaf de overloop eveneens bereikbaar. De badkamer is geheel betegeld, v.v. een douche, toilet en wastafel.

Zolderverdieping: vlizotrap naar de geheel bevloerde zolderverdieping die in gebruik is genomen als bergzolder. Een praktische en functionele aanvulling op het geheel.

Tuin: de heerlijke tuin is fraai rondom het huis gelegen waarbij er altijd een zonnig of schaduwrijk plekje valt te vinden. In de tuin is een riant overdekt terras aanwezig alsmede een degelijke vrijstaande, dubbele garage met bergzolder en sectionaaldeuren (1 is elektrisch). Vanaf de achtertuin is er een doorgang naar het achtergelegen perceel weidegrond en hier zijn ook nog 2 houten stalletjes/ tuinhuisjes aanwezig. Ideale ruimtes indien u overweegt om kleinvee te houden. Om het juiste beeld van de tuin, de weide en de mogelijkheden te krijgen dient u absoluut een kijkje te komen nemen.

Bijzonderheden: top locatie; riant en degelijk gebouwd object; veel leefruimte en mogelijkheden mede gezien het riante perceel; fijne centrumlocatie met landelijke woonbeleving; nabij diverse basisscholen gelegen; Schoonebeek heeft een prima voorzieningenniveau; Emmen en Coevorden op resp. 15 en 10 autominuten gelegen; goede uitvalswegen richting Groningen/ Zwolle/ Duitsland middels A37.

Locatie
Omgevingsvideo