Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Wonen in het mooie Drenthe op een zeer fijne, landelijke en ruime locatie met een berg mogelijkheden?! Deze vrijstaande woonboerderij (agrarische bestemming) heeft het allemaal te bieden en is gelegen op een riant perceel van ruim 1,3 hectare groot. U bereikt deze fraaie locatie via uw eigen oprit en op het authentieke boeren erf staan meerdere opstallen verspreid op het terrein (totaal ca. 349 m2!). Het geheel is een eindje van de straat af gelegen waardoor uw privacy is gewaarborgd. De achterzijde grenst aan het landelijk gebied en u heeft uitzicht op het natuurreservaat "Het Bargerveen". De boerderij dient, afhankelijk van uw wensen, deels te worden gerestaureerd c.q. gemoderniseerd. De constructie van de boerderij bestaat uit eikenhouten gebinten en een eikenhouten kapconstructie. Na ruim 70 jaar op deze mooie locatie te hebben gewoond wil de huidige eigenaar het stokje overdragen aan een liefhebber! Voor deze woning geldt dat u het gezien moet hebben voordat u het juiste beeld heeft.

De prijs betreft een "bieden-vanaf-prijs" wat inhoudt dat vanaf deze minimum startprijs een bod kan worden uitgebracht waarna, door onderhandelingen, een door beide partijen geaccepteerde koopsom wordt overeengekomen.

Betreft een agrarische bestemming, houd hier rekening mee in uw financieringsbehoefte en informeer op voorhand bij uw adviseur.

Indeling: entree met trapopgang, doorgang naar zowel de woonkeuken als de woonkamer. De woonkeuken is v.v. een neutrale, eigentijdse inbouwkeuken (2018) v.v. gaskookplaat, RVS schouw, vaatwasser en koelkast, vanuit de woonkeuken bereikt u het "klompenhok" met achterdeur. In het achterhuis zijn meerdere vertrekken aanwezig waaronder een gang, berging, een badkamer v.v. douche, wastafel en toilet, de vaste trap naar de functionele kelder, 3 slaapkamers en een extra trapopgang naar de eerste verdieping, vanuit de gang en voormalige melkkamer bereikt u de zeer forse deelruimte (voormalige stal) die naar eigen inzicht in valt te richten en nog is v.v. de fraaie eikenhouten gebinten. De deelruimte is momenteel als opslag/ werkruimte in gebruik.

Eerste verdieping: overloop, 3 eenvoudige slaapkamers, meerdere vaste kasten en een doorgang naar de oude hooizolder waar u de originele kapconstructie kunt zien en de sfeer van weleer kunt proeven! De zolderruimte biedt ook zeer veel mogelijkheden gezien de vrije overspanning van de kap en de riante afmeting!

Tuin: het huis is erg vrij gelegen vanwege de ligging in het buitengebied in combinatie met de fijne afstand naar de straat. Vanwege deze ligging is uw privacy gewaarborgd en ervaart u een bijzondere woonbeleving. Aan de voorzijde van het huis is o.a. een moestuin en een perceel weidegrond gelegen, links van de woning staat de riante garage/ schuur (voormalige varkensstal) en op het achtererf is een kapschuur, een schuur met stalling, werkplaats en 3 boxen gesitueerd als ook de oude kippenschuur. De vrijheid aan de achterzijde, met ook nog eens een fantastisch uitzicht, zorgt voor de kers op de taart!

Bijzonderheden: zeer veel mogelijkheden; houd rekening met restauratie c.q. renovatie; zeer fijne Drentse woonbeleving; geheel wordt verwarmd middels gaskachels; betaalbaar vrijstaand woonhuis op vrije, landelijke locatie; korte afstand gelegen van natuurreservaat "Het Bargerveen"; Klazienaveen en Emmen op resp. 10 en 20 autominuten afstand gelegen; goede uitvalswegen richting Duitsland.

Locatie
Omgevingsvideo