Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Locatie, locatie, locatie dat is waar de kracht ligt van deze charmante vrijstaande woonboerderij! Gelegen in een geliefd eeuwenoud authentiek Drents dorp, veelal omringt door boerderijen en landerijen op 4.588 m2 eigen grond en in het complete dorp Schoonebeek. De ligging net even buiten het dorp op korte afstand van alle voorzieningen is simpelweg top. Een uitzicht van kilometers ver aan de voorzijde krijgt u er bij ;-). Het geheel is gelegen op een ruim perceel eigen grond met aan de achterzijde een perceel weidegrond en een vrijstaand bijgebouw met carport, garage en berging. Van origine is het huis in ca. 1868 gebouwd en nadien meermaals gerenoveerd en uitgebouwd. U dient wel rekening te houden met renovatie c.q. restauratie uiteraard afhankelijk van uw eisen en wensen. Alleen door te kijken krijgt u het juiste beeld van dit mooie Drentse plaatje dus bel gerust!

Indeling: entree in de centrale hal met doorgang naar alle vertrekken waaronder de riante, straatgerichte woonkamer (40 m2!) met doorgang naar een slaap-/ werkkamer (9 m2) v.v. vaste kasten. Vanuit de centrale hal is eveneens de eetkamer te bereiken (16 m2) met vaste kast en de ouderslaapkamer (11m2) met tuindeuren en een vaste kast. De neutrale dichte keuken met inbouwapparatuur en een proviandkast, de keurige badkamer v.v. douche, dubbele wastafel en hangtoilet en de praktische bijkeuken met witgoedaansluiting en een c.v.-kast grenzen eveneens aan de centrale hal.

De begane grond heeft dus alle voorzieningen te bieden en is derhalve zeer geschikt voor senioren of voor degene die wil Drenthenieren. De leefruimte is absoluut verrassend te noemen en biedt ook mogelijkheden om een indeling aan te passen of om wellicht tuingericht te gaan wonen!

Eerste verdieping: vaste trap naar de eerste verdieping waar momenteel een grote slaapkamer en een inloopkast aanwezig. Gezien de verrassend ruime opzet (totaal ca. 47 m2) zijn hier minimaal 3 slaapkamers te realiseren en indien u een dakkapel plaatst behoort zelfs een extra badkamer tot de mogelijkheden. Op de zolder kijkt u rechtstreeks naar de authentieke houten constructie.

Tuin: de tuin is rondom het huis gelegen, biedt een zeer vrije en landelijke woonbeleving en op het perceel is een houten garage, carport en berging aanwezig. Het perceel is met zijn 4.588 m2 lekker groot en de vrije woonbeleving en de vele mogelijkheden maakt het tot een fraai geheel!

Bijzonderheden: mooie kans voor de liefhebber; soortgelijke locaties komen niet vaak beschikbaar in deze prijsklasse!; geschikt voor een breed publiek van starters tot gezinnen en senioren; rieten kap dient vernieuwd te worden; Schoonebeek is een gemoedelijk en compleet dorp met een goed voorzieningenniveau; Emmen en Coevorden zijn op resp. 15 en 10 autominuten afstand gelegen; goede uitvalswegen richting Groningen/ Zwolle/ Duitsland middels A37.

Locatie
Omgevingsvideo