Pat Makelaardij
Omschrijving

Is het de fantastische stek of wellicht de Drentse droom die u altijd al na heeft willen jagen. Misschien is het het feit dat u kunt bouwen vrijwel geheel naar wens op een zeer landelijke locatie van ruim 1 hectare met een supervrije woonbeleving vrijwel grenzend aan het natuurreservaat "Het Bargerveen". U hoeft alleen maar ons te bellen en serieuze vervolgstappen te zetten want uw droom is dichterbij dan u denkt. Uw nieuwe avontuur begint in dit geval bij deze nieuw te bouwen c.q. af te bouwen nieuwbouwwoning met riante vrijstaande stenen schuur ( ca. 200 m2) en dat alles gelegen op een perceel eigen grond van 10.974 m2!! U kunt hier in eigen beheer verder bouwen aan uw droom of een aannemer in ca. 3/ 4 maanden de woning verder voor u af laten werken en dan in een gespreid bedje stappen. Welke keuze u ook maakt van 1 ding kunt u op aan dat u op een daalderse plek gaat wonen met mogelijkheden alom! Let er wel even op dat de bestemming agrarisch is en u dient op voorhand goed met uw financieel adviseur af te stemmen welke hypothecaire mogelijkheden dit met zich meebrengt. Kortom ga goed voorbereid aan uw nieuwe avontuur beginnen!

Indeling begane grond na realisatie o.b.v. de huidige indeling:

entree, meterkast, toilet, doorgang naar de woonkamer met open keuken (totaal 46 m2) en een doorgang naar het riante overdekte terras (33 m2), vanuit de woonkamer bereikt u de centrale hal met doorgang naar de beide slaapkamers en een riante badkamer.

De voorgenomen indeling van het huis is zo dat het een levensloopbestendig geheel betreft en de woonkamer, woonkeuken en het overdekte terras een optimaal contact hebben met uw erf en uitkijken over de landerijen. Indien gewenst of noodzakelijk kan een overdekt terras ook nog op een andere wijze ingevuld worden in overleg met de gemeente Emmen.

Indeling eerste verdieping na realisatie o.b.v. de huidige indeling:

de eerste verdieping betreft een geheel open ruimte van ruim 100 m2 (!) en waar dus met gemak meerdere vertrekken gerealiseerd zouden kunnen worden geheel naar uw eigen wensen en behoeften.

Schuur: in de degelijke gebouwde schuur zijn 6 paardenboxen aanwezig (waarvan 2 groot) als ook krachtstroom, water en een betonvloer. Aan de zijkant van de schuur is een werkplaats/ garage aanwezig dus hier is ook voor elk wat wils. In totaal zijn de schuur en de garage ca. 200 m2 groot dus een mooie, riante en degelijke basis.

Tuin/ erf: middels een lange oprit is het prachtig gelegen erf te bereiken. Het af te bouwen huis en de schuur met parkeerplein zijn gelegen op een riant erf en de rest van het perceel ligt in een L-vorm direct om het huis heen. Hier zijn meerdere weides, een paardenbak, een inloopstal en een overkapping aanwezig. Het fijne van de opzet van het perceel is dat u uw dieren in het zicht hebt en heerlijk om uw huis heen kunnen struinen. De super vrije ligging en een werelds uitzicht over de landerijen richting natuurreservaat "Het Bargerveen" zijn de absolute kersen op de taart!

Bijzonderheden: indien gewenst is er nog ruim 6,4 hectare aangrenzende grond aan te kopen; er wordt nog een nieuwe afwateringssloot aangelegd direct aangrenzend aan het perceel; funderingen zijn opgetrokken, de geïsoleerde betonvloer op de begane grond is aanwezig, de binnenmuren op de begane grond zijn opgetrokken en de stalen constructie is deels opgebouwd; voor alle helderheid het betreft hier een af te bouwen geheel dat aan wordt geboden zoals het er nu bij staat; bouwmaterialen zijn eventueel ter overname; de gegevens die vermeld staan omtrent de woning (bijv. inhoud/ woonoppervlakte) zijn gebaseerd op de beoogde opzet van het huis en kunnen na realisatie afwijken van hetgeen hier genoemd wordt. Aan de verstrekte c.q. weergegeven gegevens kunnen derhalve ook geen enkele rechten worden ontleend.

Locatie
Omgevingsvideo