Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Sfeervol, vrijstaand, prima leefruimte, goed onderhouden en dit alles ook nog eens prima betaalbaar! Deze woning heeft het allemaal te bieden en is compleet gezien de riante garage, het functionele achterhuis en de ligging op een geliefde locatie nagenoeg in het centrum van Schoonebeek. Het huis verkeert in een nette, goed onderhouden staat en is extern doorlopend gemoderniseerd waarbij de dakpannen, de goten en het platte dak allen zijn vernieuwd en in een goede staat verkeren. Het schilderwerk staat er ook zeer verzorgd bij maar u dient wel rekening te houden met enige modernisering aan de binnenzijde van de woning. Kortom een charmant vrijstaand huis met potentie op een geliefde locatie voor een nette prijs!

Indeling: entree in de centrale hal met trapopgang, doorgang naar de slaap-/ werkkamer op de begane grond, vanuit de hal is eveneens de L-vormige woonkamer met gashaard te bereiken, doorgang naar het achterhuis met woonkeuken v.v. neutrale inbouwkeuken met inductie kookplaat, koelkast en vlakschouw, doorgang naar het toilet. Vanuit de keuken is de tuin middels een tuindeur te bereiken.

Het riante achterhuis (12 m2) bereikt u vanuit de woonkeuken en is functioneel opgezet met witgoedaansluitingen alsmede de cv opstelling (Nefit HR combiketel, CW 5), doorgang naar de aangebouwde garage (26 m2) met tuindeur, daklicht en openslaande garagedeuren. De garage is vanuit de binnenzijde neutraal afgewerkt.

Eerste verdieping: ruime overloop met vaste kast en inloopkast, 4 functionele slaapkamers van resp. 4, 8, 10 en 11 m2 waarbij 2 slaapkamers zijn v.v. een vaste kast en de kleine slaapkamer heeft een doorgang naar het dakterras. Vanaf de overloop is de eenvoudige badkamer te bereiken die is v.v. een douche, wastafel en toilet.

Zolderverdieping: luik naar de zolderverdieping.

Tuin: de veel privacy biedende tuin biedt voor elk wat wils en heeft heerlijke hoekjes om lekker weg te mijmeren. Gezien de groene opzet en de besloten beleving ervaart u veel rust en is er echt een eigen "plekje" gerealiseerd. De oprit aan de voorzijde van het huis biedt ruimte voor meerdere auto's en de tuin is vrijwel geheel rondom het huis gelegen. De bezonning van de tuin is ook prettig waarbij u kunt kiezen tussen de zon of de schaduw al naar gelang uw voorkeur.

Bijzonderheden: verrassend ruim en degelijk gebouwd object; fijne centrumlocatie met prettige woonbeleving; mogelijkheid om slaap-/ badgelegenheid op de begane grond te realiseren; nabij diverse basisscholen gelegen; Schoonebeek heeft een prima voorzieningenniveau; Emmen en Coevorden op resp. 15 en 10 autominuten gelegen; goede uitvalswegen richting Groningen/ Zwolle/ Duitsland middels o.a. de A37/ N34.

Locatie
Omgevingsvideo