Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Voor de juiste koper een kans! Dit ruim opgezette appartement biedt u alle voorzieningen op één verdieping en het complete winkelcentrum van het geliefde dorp Schoonebeek om de hoek! Perfecte combinatie voor degene die zorgeloos en comfortabel wil wonen. Het zeer ruime dakterras van ca. 73 m2 (!!) en de serre (14 m2) op het westen bieden u veel extra leefruimte. Het appartement verkeert in een nette staat van onderhoud echter u dient, afhankelijk van uw wensen, rekening te houden met modernisering. De lichte woonkamer met open keuken is in totaal 40 m2 en er zijn 2 prima slaapkamers aanwezig. Op de begane grond is een berging aanwezig alsmede voldoende parkeergelegenheid. Kortom een prima betaalbaar appartement op een leuke centrumlocatie!

Indeling: entree, lichte woonkamer met doorgang naar dakterras en open L- vormige keuken v.v. vaatwasser, koelkast (defect), gaskookplaat en klepschouw. Vanuit de woonkamer is de "grote" slaapkamer te bereiken met een doorgang naar het gastentoilet. De andere slaapkamer is vanuit de hal te bereiken alsmede de riante badkamer v.v. douche, toilet en wastafel. Het gastentoilet is v.v. een fontein en eveneens bereikbaar vanuit de hal. De diepe bijkeuken c.q. ketelruimte is eveneens vanuit de hal te bereiken en is een praktische aanvulling op het geheel. De ketel is vernieuwd in 2015 en v.v. een Intergas HR ketel in combinatie met heteluchtverwarming (warmtewisselaar).

Dakterras: het zeer royale dakterras van ca. 73 m2 is vanuit de serre te bereiken en heeft een goede bezonning op het westen. Het dakterras en de serre zijn een zeer fraaie en fijne aanvulling op uw woongenot!

Bijzonderheden: ideaal appartement qua ligging en voorzieningen; openbaar vervoer richting Emmen en Coevorden voor de deur; alle voorzieningen binnen 150 meter afstand; aanvaarding indien gewenst op korte termijn mogelijk; volledig geïsoleerd; bijdrage V.v.E. € 120,00 per maand incl. reserveringen groot onderhoud extern, glas- en opstalverzekering; dakterras v.v. knikarmscherm; zorgeloos wonen op goede stand!

Locatie
Omgevingsvideo