Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Dit fijne appartement biedt u alle voorzieningen op één verdieping en het complete winkelcentrum van Schoonebeek om de hoek! Perfecte combinatie voor degene die zorgeloos en comfortabel wil wonen met alle voorzieningen op loopafstand. Het ruime balkon op het zuidoosten (ca. 22 m2) biedt u de nodige buitenruimte. Het appartement verkeert in een goede staat van onderhoud en biedt prima leefruimte. De lichte woonkamer met open keuken is in totaal 38 m2! Op de begane grond is een berging aanwezig alsmede voldoende parkeergelegenheid. Keurig sanitair, complete badkamer en 2 prima slaapkamers dus geschikt voor een breed publiek van senioren (lift aanwezig!) tot kleinere gezinnen of 1-persoon huishouden. Alleen door te kijken krijgt u de juiste indruk dus bel ons gerust.

Indeling: entree in de breed opgezette hal, lichte woonkamer met doorgang naar dakterras en open L- vormige keuken v.v. vaatwasser, koelkast, inductie kookplaat en RVS schouw. Vanuit de woonkamer is de "grote" slaapkamer te bereiken van ruim 13 m2. De andere slaapkamer (10 m2) is vanuit de hal te bereiken alsmede de complete badkamer v.v. douche, bad, wastafel en badmeubel, separaat toilet v.v. fontein. Het sanitair verkeert in een nette en degelijke staat en heeft een neutrale kleurstelling.

Balkon: royaal dakterras van ca. 22 m2 met goede ligging (zuidoost) en derhalve lekker zonnig en licht in huis maar niet te warm. Vanaf het dakterras heeft u een vrije woonbeleving met zicht op het parkeerplein aan de achterzijde, het centrum van Schoonebeek en een zorgcentrum.

Bijzonderheden: ideaal appartement qua ligging en voorzieningen; openbaar vervoer richting Emmen en Coevorden voor de deur; alle voorzieningen binnen 150 meter afstand; volledig geïsoleerd; Intergas HRE combiketel en de warmtwisselaar zijn in 2017 vernieuwd (eigendom); bijdrage V.v.E. € 120,00 per maand voor o.a. reserveringen groot onderhoud extern, glas- en opstalverzekering; woonkamer v.v. knikarmscherm en slaapkamer van een rolluik; zorgeloos wonen op goede stand!!

Locatie
Omgevingsvideo