Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Vrijstaand wonen op een leuke locatie onbereikbaar? Kom dan eens een kijkje nemen bij deze degelijke, vrijstaande jaren '50 woning gelegen op een riant perceel eigen grond van 528 m2. Het betreft een eenvoudige, te renoveren, woning met houten garage gelegen op goede stand in het zeer complete tweelingdorp Veenoord-/ Nieuw- Amsterdam. In de basis betreft het een degelijk huis echter u dient rekening te houden met een grondige renovatie-/ c.q. moderniseringsronde. Een mooie gelegenheid om er echt uw eigen draai aan te geven en er een heerlijk thuis van te maken. De woning is eenvoudig levensloopbestendig te maken indien gewenst of noodzakelijk. De slaapkamer op de begane grond is reeds aanwezig en in het achterhuis zijn de aansluitingen voor een doucheruimte aangelegd. In 1996 is het dak gerenoveerd waarbij de dakpannen zijn vernieuwd en dakisolatie aangebracht. De tuin biedt veel privacy, is heerlijk op het zuiden gelegen echter dient aangelegd te worden. Interesse? Kom dan gerust een kijkje nemen en bel ons om een afspraak in te plannen.

Begane grond: entree in de centrale hal met doorgang naar vrijwel alle vertrekken waaronder de slaapkamer op de begane grond v.v. vaste kast, de doorzon woonkamer v.v. gashaard, doorgang naar de woonkeuken vanuit zowel de hal als de woonkamer. De woonkeuken is v.v. een eenvoudige inbouwkeuken en heeft een vaste trap naar de proviandkelder. Vanuit de woonkeuken is het riante achterhuis te bereiken waar het toilet is gesitueerd, een vaste kast aanwezig is en ook reeds voorbereidingen zijn getroffen voor het realiseren van een badkamer in deze ruimte. In het achterhuis is eveneens de achterdeur aanwezig naar de oprit en de tuin.

Eerste verdieping: vaste trap, overloop v.v. vaste kasten, te renoveren badkamer v.v. douche en wastafel en 2 prima slaapkamers.

Tuin: de tuin is perfect op het zuiden gelegen en biedt veel mogelijkheden gezien de riante en functionele opzet. In de tuin is een vrijstaande houten garage aanwezig echter deze is enigszins verzakt. Gezien de houten constructie kan de garage relatief eenvoudig weer recht worden gezet. Afhankelijk van uw wensen dient u rekening te houden met het opnieuw aanleggen van de tuin. Gezien de ruime opzet van de tuin is het uitbouwen aan de achterzijde van het huis ook een prima optie.

Bijzonderheden: glasvezelkabel ligt tot aan de gevel; vrijstaand en betaalbaar wonen op een leuke stek; ideaal object geschikt voor een breed publiek van starters tot senioren; gelegen op korte afstand van alle centrumvoorzieningen; Nieuw- Amsterdam/ Veenoord heeft een zeer uitgebreid winkelbestand en o.a. een treinstation; goede uitvalswegen richting Emmen, Klazienaveen, Hoogeveen en Coevorden; goede ontsluiting richting Zwolle, Groningen en Duitsland middels A37/ N34.

Locatie
Omgevingsvideo