Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Op zoek naar een betaalbare, levensloopbestendige en onderhoudsarme woning op een mooie vrij locatie voor een nette prijs?? Kom dan eens kijken bij deze zeer verzorgde en in 2006 uitgebouwde 2/1 kap woning met slaap- en badgelegenheid op de begane grond. Het vrije uitzicht, de bijkeuken, de aluminium carport, de vrijstaande houten garage, het overdekte terras en de extra schuurruimte maken het geheel compleet! Laat u verrassen door deze zeer verzorgde, complete, betaalbare en eigentijdse woning en kom gerust een kijkje nemen.

Indeling: entree in de centrale hal, neutraal gerenoveerd hangtoilet, doorgang naar de lichte woonkamer met fraai uitzicht en de woonkeuken met neutrale L-vormige keuken v.v. een vaatwasser, koelkast, combi-magnetron, Quooker, keramische kookplaat en RVS schouw, via de entree bereikt u de riante uitbouw met functionele bijkeuken v.v. witgoedafdeling, de neutrale en complete badkamer v.v. bad, douche en wastafel met badmeubel en een fijne slaapkamer v.v. terrasdeur en vaste kastenwand.

De gehele begane grond is neutraal afgewerkt, v.v. een laminaatvloer waardoor het geheel er verzorgd en strak bij staat. De kelderkast is vanuit de woonkamer te bereiken en een functionele aanvulling op het geheel.

Eerste verdieping: lichte overloop, 3 slaapkamers van resp. 5, 8 en 12 m2 waarvan 2 slaapkamers zijn v.v. vaste kasten. De eerste verdieping is functioneel opgezet en vanwege de 3 slaapkamers op deze verdieping in combinatie met de slaapkamer op de begane grond ook geschikt voor gezinnen!

Tuin: keurig onderhouden en praktisch aangelegde tuin met goede bezonning, fijne hoekligging, riante oprit, aluminium carport, houten garage, overdekt terras en schuurruimte! Voor elk wat wils gezien de vrije beleving en de fijne opzet van het perceel. Zowel aan de voor als achterzijde van het huis een prettige woonbeleving. De open ligging aan een groenstrook met fraai bomenbestand biedt echt wat extra's.

Bijzonderheden: dakbedekking woonhuis in 2011 vernieuwd en dakbedekking platte dak in 2014 vernieuwd; voegen in 2011 vernieuwd en muren geïsoleerd; begane grond vloer eveneens geïsoleerd; grotendeels v.v. rolluiken; elektra grotendeels vernieuwd (meterkast en bedrading); achterzijde is uitgebouwd; grotendeels v.v. kunststof kozijnen en kunststof rabatdelen; ruime oprit voor meerdere auto's; diverse basisscholen en voortgezet onderwijs op loopafstand; uitvalswegen richting Emmen/ Duitsland/ Groningen/ Zwolle op korte afstand.

Locatie
Omgevingsvideo