Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Deze woning heeft meer te bieden dan u op het eerste oog ziet! Het woord verrassend is hier dan ook zeker van toepassing naast stijlvol, landelijk, mogelijkheden, degelijk, sfeervol en levensloopbestendig. Allemaal items die deze charmante jaren '40 woning heeft te bieden. Daarnaast is er ook nog eens een zeer riant (ruim 140 m2) en geheel geïsoleerd vrijstaand bijgebouw aanwezig die voor meerdere doeleinden geschikt is. De huidige eigenaar heeft het bijgebouw momenteel als loods/ opslag in gebruik. Gezien de degelijke, geheel geïsoleerde staat en de karakteristieke uitstraling van het bijgebouw zijn meerdere doeleinden denkbaar. Wellicht ziet u er wel de kans in om hier een werkruimte te realiseren, een mantelzorgwoning of wellicht een B&B. Een pracht van een ruimte dat zeer veel heeft te bieden! Het huis is vanaf 1998 tot heden doorlopend gemoderniseerd waardoor u een eigentijdse, comfortabele woning aantreft. De woning, de tuin, het bijgebouw en de locatie ademen allemaal een fijne, landelijke sfeer! Laat u verrassen door een kijkje te komen nemen.

Indeling: entree in de centrale hal met doorgang naar de slaap-/ werkkamer met aangrenzend de neutrale en complete badkamer v.v. douche, bad en wastafel, vanuit de hal is de provisiekelder middels een vaste trap te bereiken. De charmante woonkamer grenst eveneens aan de entree en is v.v. een rookkanaal en suitedeuren naar de tuingerichte woonkeuken met tuindeuren naar het terras en de tuin. In de woonkeuken is in 1998 een handgemaakte grenen houten keuken geplaatst die na al deze jaren nog steeds prima voldoet en goed past in het landelijke geheel. De keuken is v.v. een gaskookplaat, RVS schouw, oven en koelkast. Het achterhuis is vanuit de woonkeuken te bereiken en heeft een separaat hangtoilet v.v. fontein, een witgoedafdeling alsmede vaste kasten waarin o.a. de Vaillant HR combiketel uit 2016 (eigendom) is geplaatst.

De woonkamer en de slaap/ werkkamer zijn v.v. een massief eikenhouten planken vloer en de keuken is v.v. een plavuizenvloer. De wanden zijn allemaal eenvoudig naar smaak en wens op kleur te maken. De begane grond kenmerkt zich door de functionele opzet, de fijne sfeer en de toch verrassende leefruimte!

Eerste verdieping: fraaie trapopgang naar de overloop waar vanuit de 4 (!) slaapkamers op de eerste verdieping zijn te bereiken. De slaapkamers zijn groot respectievelijk 9, 9, 11 en 12 m2 waarbij de ouderslaapkamer is v.v. een vide die middels een smalle vaste trap te bereiken is. Vanaf deze vide bereikt u de functionele bergzolder van het huis. Op de overloop is ook een separaat hangtoilet v.v. fontein aanwezig. Een extraatje dat lang niet elke woning uit de jaren '40 heeft te bieden! 3 van de 4 slaapkamers zijn v.v. een keurige laminaatvloer. In 2001 is de gehele kap gerenoveerd, verzwaard en geïsoleerd waardoor het wooncomfort ook hier prima op orde is.

Tuin: de huidige eigenaar heeft in het verleden een perceel tuingrond aangekocht waardoor de kavel in zijn geheel nu een royale 1.351 m2 te bieden heeft. De tuin biedt voor elk wat wils van heerlijke tuinieren tot genieten op het zonneterras of lekker klussen in de schuur. In het achterste deel van de tuin is reeds een start gemaakt met een natuurvijver echter deze dient door de toekomstige eigenaar verder aangelegd te worden. Aan beide zijden van het huis is een oprit aanwezig waarbij er eveneens een carport aan de zuidkant is gerealiseerd. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

Bijgebouw: het multifunctionele bijgebouw is in 2000 gebouwd en in 2011 uitgebreid waardoor er een meer dan riante ruimte is ontstaan. Het geheel is dusdanig gebouwd dat een atelier, kantoor, mantelzorgwoning, B&B of een andere invulling die u voor ogen hebt, in deze ruimte prima te realiseren zijn. Het geheel is stijlvol en degelijk gebouwd, geheel geïsoleerd en v.v. een betonvloer, tuindeuren, rookkanaal, gas, water en voldoende elektra waaronder een krachtstroomaansluiting. U leest het al een bak aan mogelijke invullingen in deze sfeervolle ruimte!

Bijzonderheden: vrijstaand, betaalbaar, landelijk en verrassend wonen; grotendeels geïsoleerd waarbij de vloeren en de muren van het oorspronkelijke gebouw deels zijn geïsoleerd; korte afstand van meerdere grote kernen gelegen (Coevorden/ Hoogeveen/ Emmen); goede ontsluiting naar Groningen/ Zwolle/ Duitsland middels o.a. de A37; aangrenzend aan het natuur- en hoogveenreservaat “Dalerpeel”; loop-en fietsafstand van de christelijke basisschool “Willem Alexander”te Dalerpeel; voortgezet onderwijs in Coevorden- Emmen en Hoogeveen; goede openbaar vervoer verbinding naar Hoogeveen en Coevorden; schitterende wandel – en fietsroutes in nabije omgeving.

Locatie
Omgevingsvideo