Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Wilt u wonen in een voormalige bakkerij, een voormalige kruidenierswinkel of simpelweg in uw toekomstige thuis? Deze karakteristieke woning heeft al een hoop geschiedenis na meer dan een eeuw bewoning. U kunt hier nog vele jaren een heerlijke woongeschiedenis voor uzelf aan toevoegen! De huidige eigenaar wil na 36 jaar het stokje overdragen aan een geschikte en enthousiaste koper. Het huis biedt een zee van leefruimte, zeer veel mogelijkheden, verkeert in een nette staat van onderhoud en is v.v. een neutrale keuken en keurig net sanitair. U dient, op termijn, wel rekening te houden met een renovatie van het achterhuis aangezien de vloer hier is verzakt. De locatie is prachtig te noemen aan het lommerrijke Dommerskanaal op een verkeersluwe locatie aan de rand van het zeer complete tweelingdorp Nieuw-Amsterdam/ Veenoord. Deze woning is dusdanig uniek dat u alleen de juiste indruk krijgt als u een kijkje komt nemen.

De volgende tips willen wij u meegeven om uw koopkans in de huidige markt te vergroten:

1- zorg op voorhand voor een actueel en gedegen financieel advies;

2- wees financieel niet afhankelijk van de verkoop van uw huidige woning;

3- een "bieden-vanaf-prijs" kan aan de orde zijn indien er veel wordt gereageerd.

Begane grond: entree in het zeer riante achterhuis met doorgang naar de bijkeuken met witgoedaansluitingen, toilet v.v. fontein en badkamer v.v. douche, wastafel en badmeubel, doorgang naar de dichte keuken v.v. neutrale inbouwkeuken (2014) v.v. granieten werkblad, 5 pits gaskookplaat, combi- magnetron en schouw, doorgang naar de zeer ruime eetkamer met open trapopgang (trap is op overloop middels een luik af te sluiten), doorgang naar de heerlijke lichte en speels opgezette woonkamer met een vrije en landelijke woonbeleving, vanuit de woonkamer is een berging bereikbaar met een luik naar de grote kelder.

Weer aangekomen in het riante achterhuis bereikt u de overige vertrekken die allen in het achterhuis zijn gesitueerd te weten een koelcel, een riant magazijn met meerdere vertrekken (totaal ca. 78 m2) en een doorgang naar de grote aangebouwde garage van ca. 67 m2 groot. U leest het al, ruimte en mogelijkheden te over! Indien u wilt werken aan huis, op zoek bent naar een huis dat geschikt te maken is voor dubbele bewoning en/ ofa amantelzorg of simpelweg veel leefruimte zoekt dan is het hier echt thuiskomen.

Eerste verdieping: vanuit de eetkamer bereikt u middels een robuuste vaste trap de zeer grote overloop (24 m2) met dakraam. De overloop is dusdanig groot dat hier zelfs een extra slaapkamer gerealiseerd zou kunnen worden. Vanaf de overloop bereikt u de 3 royale slaapkamers van resp. 10, 14 en 22 m2 waarbij de slaapkamer aan de voorzijde een riante inloopkast/ berging heeft. Vanaf de overloop is eveneens een berging te bereiken dus functionele leefruimte en bergruimte is meer dan voldoende aanwezig.

Tuin: de tuin is hoofdzakelijk aan de achterzijde (zuidkant) gelegen van het huis en biedt voor elk wat wils. U kunt hier heerlijk genieten van de groene omgeving of wellicht uw eigen moestuin aanleggen. Maar ook de riante garage (gelegen op het achteref) biedt fijne ruimte om heerlijk te klussen of wellicht aan uw geliefde oldtimer te sleutelen.

Bijzonderheden: de kap van het voorhuis is in 1998 gerenoveerd (o.a. isolatieplaten, pannen, goten); compleet, royaal, stijlvol en betaalbaar wonen op een leuke stek; ideaal object geschikt voor een breed publiek; gelegen op korte afstand van alle centrumvoorzieningen; Nieuw- Amsterdam/ Veenoord heeft een zeer uitgebreid winkelbestand en o.a. een treinstation; goede uitvalswegen richting Emmen, Klazienaveen, Hoogeveen en Coevorden; goede ontsluiting richting Zwolle, Groningen en Duitsland middels A37/ N34.

Locatie
Omgevingsvideo