Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Locatie, locatie, locatie..... de magische factor bij deze charmante vrijstaande woning is toch echt de locatie! Deze zeer verzorgde vrijstaande woning is gelegen op een unieke plek in het buitengebied van het zeer complete dorp Klazienaveen. Het geheel is ruim 1 hectare groot en biedt een unieke manier van leven aangezien u heerlijk op uw eigen eiland kunt wonen maar dan wel alle voorzieningen op korte afstand. Het huis verkeert aan de buitenzijde in een grotendeels oorspronkelijke staat maar is zeer verzorgd waardoor u ook gewoon direct zou kunnen gaan genieten op deze droomlocatie! Intern is het huis doorlopend gemoderniseerd waardoor u een eigentijdse keuken, een riante badkamer, een recente c.v. installatie (2013) en een eigentijdse kleurstelling aantreft. Fraaie details als een authentieke bedstede, de sfeervolle schouw en de oorspronkelijke balkenconstructie zijn allemaal nog intact en dragen bij aan de fijne sfeer van weleer. Laat u verrassen en bel ons gerust om een kijkje te komen nemen bij dit unieke geheel!

Indeling: entree in het zeer ruime achterhuis waar o.a. de c.v. installatie is geplaatst en waar de witgoedaansluiting aanwezig is. Vanuit het achterhuis zijn vrijwel alle vertrekken te bereiken waaronder de riante aangebouwde badkamer (2012) die is v.v. een douche, hangtoilet, urinoir, wastafel en badmeubel. De sfeervolle woonkeuken is ook bereikbaar vanuit het achterhuis en is v.v. een neutrale inbouwkeuken met koelkast, 5 pits gaskookplaat, RVS schouw en een oven. Bij de keuken hoort ook een bar/keukentafel met kastruimte. Vanuit de woonkeuken is de woonkamer te bereiken met de originele schouw, een bedstede (jazeker, deze is nog gewoon aanwezig!!), een vaste kast en een slaapkamer. De opzet van de woonkamer is nog geheel traditioneel en ondanks de relatief kleine afmetingen zijn de vertrekken wel praktisch en functioneel.

De gehele begane grond is neutraal afgewerkt, grotendeels v.v. een betonvloer en keurig verzorgd. De uitbouw aan de achterzijde is gerealiseerd in 2012 en is een fijne aanvulling op het geheel en is geheel geïsoleerd.

Zolderverdieping: vlizotrap naar de ruime en praktische bergzolder. Indien gewenst of noodzakelijk zijn hier nog extra vertrekken te realiseren.

Tuin: hoe landelijk zoekt u het?? Op deze fantastische locatie komt u volledig aan uw trekken wat betreft de vrijheid, de mogelijkheden en de groene woonbeleving. De tuin heeft nog een traditionele opzet met de prachtige eiken, de oude schuur, de weide en een zeer vrije en landelijke woonbeleving. Het geheel is gelegen op 10.865 m2 eigen grond en biedt zeer veel mogelijkheden om uw eigen paradijsje te realiseren. Een unieke combinatie die veel mensen zoeken van landelijk en zeer vrij wonen en toch een grote kern met voldoende voorzieningen op korte afstand!

Bijzonderheden: wonen op stand met karakter; bijzonder degelijk en goed bewaard gebleven pand met een uniek karakter; verwacht geen grote woning maar wel een keurige, degelijke woning; aanbouw is geheel geïsoleerd, originele huis deels v.v. isolatieglas, muurisolatie en geïsoleerde plafonds; de vele voorzieningen van Klazienaveen zijn op nabij gelegen als 6 supermarkten, zeer uitgebreid centrum, overdekt zwembad, voorgezet onderwijs en natuurreservaat "Het Bargerveen"; Emmen op ca. 10 autominuten; goede uitvalswegen richting Zwolle/ Groningen en Duitsland.

Locatie
Omgevingsvideo