Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Wat maakt het ene huis net even anders dan de andere?? Juist, de locatie! Op een fraaie locatie gelegen halfvrijstaande, stijlvolle jaren '50 woning met bijkeuken, uitbouw, aangebouwde garage met bergzolder. Dit alles is op een vrije locatie van 452 m2 eigen grond gesitueerd. Het geheel is op korte afstand van het complete centrum van Schoonebeek gelegen en het dorpspark ligt eveneens om de hoek. Aan de voorzijde is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en ervaart u een vrije woonbeleving. Kortom een betaalbaar en charmant huis met mogelijkheden op een fijne locatie en naar uw eigen hand te zetten! Indien u belangstelling heeft bel ons dan gerust om een afspraak in te plannen.

Indeling: ruime entree, toilet v.v. fontein, kelderkast, doorzon woonkamer met veel lichtinval en goed contact met de tuin, doorgang naar de fijne woonkeuken v.v. neutrale inbouwkeuken met vaatwasser, koelkast, combi- magnetron, gaskookplaat en vlakschouw, trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de woonkeuken is er een doorgang naar het achterhuis en de aanbouw met witgoedaansluitingen, bergruimte en een doorgang naar de aangebouwde garage (ca. 22 m2) v.v. een elektrische sectionaaldeur, een extra deur in de achtergevel en een riante bergzolder. In de garage is rekening gehouden, wat betreft de constructie, dat er eenvoudig een doorbraak gemaakt kan worden om bijvoorbeeld een slaap-/ badkamer op de begane grond te realiseren! De tuin is zowel vanuit de aanbouw te bereiken als ook vanuit de garage middels de extra garagedeur in de achtergevel. De begane grond biedt verrassende leefruimte, heeft veel lichtinval en is v.v. isolatieglas.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van resp. 9, 11 en 13 m2 en eenvoudige badkamer v.v. bad, 2e toilet en wastafel. Vanwege de rechte wanden (hoogbouw woning) zijn de ruimtes praktisch in te richten en zeer functioneel. Er zijn in alle slaapkamers vaste kasten aanwezig.

Zolderverdieping: Indien gewenst/ noodzakelijk kan men vanaf de overloop een vlizotrap plaatsen en een bergzolder realiseren.

Tuin: royale tuin gelegen op het noorden met veel privacy en ook nog eens een fijne bezonning gezien de diepte van de kavel. De tuin biedt veel mogelijkheden en een heerlijk stukje vrijheid en woonbeleving nabij het centrum van Schoonebeek. Parkeergelegenheid op eigen terrein is royaal aanwezig middels uw oprit of in de garage. Zowel de voor- als achtertuin zijn keurig verzorgd en bieden voor elk wat wils.

Betaalbaar en compleet wonen op een fraaie locatie; woonhuis is v.v. centrale verwarming; afhankelijk van uw wensen dient u rekening te houden met enige modernisering; op korte afstand van het centrum van Schoonebeek gelegen; Emmen en Coevorden op resp. 15 en 10 autominuten afstand gelegen; goede uitvalswegen richting Hoogeveen/ Zwolle/ Groningen en Duitsland.

Locatie
Omgevingsvideo