Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Na 22 jaar op deze fijne stek te hebben gewoond is het moment aangebroken om het stokje over te dragen van deze zeer correct onderhouden tussenwoning met bijkeuken. Het geheel is gelegen op een verkeersluwe locatie in het geliefde dorp Erica waarbij de achterzijde grenst aan een groenstrook. In de afgelopen 22 heeft de huidige eigenaar goed voor de woning gezorgd en dat is te zien. In 2020 zijn er op de eerste verdieping nieuwe kunststof kozijnen gezet met HR++ isolatieglas. In de loop van de tijd is echter ook de badkamer vernieuwd, is het dak extra geïsoleerd en zijn ook de voegen vernieuwd waardoor het geheel er verzorgd bij staat en er, afhankelijk van uw wensen, u hier snel zou kunnen wonen. Zowel aan de voor- als achterzijde erfvaart u een vrije woonbeleving en de voorzieningen van het dorp zijn allemaal op korte afstand gelegen. Een ideale woning voor een breed publiek van starters tot senioren! Laat u verrassen en komt gerust een kijkje nemen bij deze leuke woning.

Begane grond: entree v.v. garderobe en meterkast, riante, straatgerichte woonkamer van ca. 25 m2, ruim opgezette woonkeuken van ca. 12 m2 v.v. een neutrale inbouwkeuken met koelkast, 4 pits gaskookplaat, vlakschouw en oven, doorgang naar het achterhuis met trapkast, toilet v.v. fontein en de ideale bijkeuken met witgoedaansluitingen en een achterom naar het fijne, veel privacy biedende terras gelegen op het oosten.

De begane grond is neutraal afgewerkt, is v.v. een nette laminaatvloer en heeft goed contact met buiten. Zowel vanuit de woonkamer is er goed zicht op de groenstrook en de speeltuin en vanuit de woonkeuken is er goed contact met de tuin.

Eerste verdieping: overloop, 2 slaapkamers van resp. 9 en 12 m2 en keurige badkamer v.v. douche, wastafel, badmeubel en deze is volledig betegeld. De slaapkamers zijn goed van formaat en er is een nieuw plafond aangebracht. Op de overloop is een cv kast aanwezig en bergruimte.

Tuin: veel privacy biedende tuin met achterom en een fijne bezonning. De tuin is momenteel een plaatje, heeft een terras en er is ook een houten tuinberging aanwezig. De groenstrook, zowel voor als achter het huis, zorgt voor een vrije woonbeleving!

Bijzonderheden: eerste verdieping in 2020 v.v. kunststof kozijnen met HR++ isolatieglas; volledig v.v. isolatieglas; betaalbaar wonen op een leuke locatie; Remeha HR combiketel is van 2004 maar in 2006 geplaatst; concreet geen grote investeringen noodzakelijk om al lekker te kunnen wonen; voorzijde gelegen aan brede groenstrook met speeltuin; centrum Erica op korte afstand gelegen; Emmen en Klazienaveen op ca. 10 autominuten afstand gelegen; goede uitvalswegen richting Zwolle/ Groningen en Duitsland middels A37.

Locatie
Omgevingsvideo