Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Op zoek naar een verrassend ruime, geheel gemoderniseerde hoekwoning gelegen op een top locatie direct aan de Kanaaldijk?? Kom dan eens een kijkje nemen bij deze zeer goed onderhouden gezinswoning waar in 2004 nieuwe geïsoleerde buitengevels (voor- en achtergevel) en nieuwe kozijnen met HR++ isolatieglas zijn geplaatst. Intern is het huis ook in 2004 gemoderniseerd waardoor u een eigentijdse woning mag verwachten waar u snel van zou kunnen genieten. Uiteraard alles afhankelijk van uw eigen eisen en wensen. Het huis heeft veel te bieden voor een breed publiek van starters tot gezinnen en is zeer gunstig gelegen in de wijk Krakeel op een riante hoeklocatie. Het perceel dat in gebruik is ca. 275 m2 groot waarbij er 150 m2 in eigendom is en ca. 125 m2 in bruikleen van gemeente Hoogeveen. Een hele mooie combinatie van factoren komen samen in deze aantrekkelijke woning dus wees er snel bij en bel ons om een afspraak in te plannen!

Indeling: entree in de centrale hal met trapopgang, hangtoilet v.v. raam, gemoderniseerde meterkast, proviandkast en een doorgang naar de ruime doorzon woonkamer (31 m2) met een extra lang zijraam vanwege de hoekligging en een goed contact met zowel de voor- als achterzijde van het huis. De keuken is zowel vanuit de centrale hal te bereiken als ook vanuit de woonkamer. In 2004 is ook deze keuken vernieuwd en is v.v. een neutrale inbouwkeuken v.v. een vaatwasser, 5 pits gaskookplaat, RVS schouw, koelkast en combi-magnetron. Vanuit de keuken is er een terrasdeur naar de fijne tuin gelegen op het zuiden.

De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en gestucte wanden die in een neutrale kleurstelling zijn afgewerkt. De keuken en centrale hal zijn voorzien van plavuizen.

Eerste verdieping: overloop, 3 prima slaapkamers van resp. 9, 12 en 18 (!) m2 groot en zeer praktisch in te richten gezien de rechte wanden. De eveneens in 2004 vernieuwde badkamer is v.v. een fijne douche, hangtoilet en wastafel.

Alle slaapkamers zijn eveneens v.v. een laminaatvloer en ook op deze verdieping zijn alle ramen vernieuwd en v.v. draai-kiepramen met HR++ isolatieglas.

Zolderverdieping: vaste trap naar de erg fijne bonus van het huis. Een meer dan volwaardige extra verdieping waar een 4e ruime slaapkamer (13 m2) aanwezig is. De slaapkamer is v.v. een dakraam en ook op de ruime overloop (12 m2) is ook een dakraam aanwezig evenals de witgoedaansluitingen en de Vaillant HR combi-ketel uit 2020 (eigendom).

Deze verdieping is een absolute kers op de taart gezien de mogelijkheden en de ruimte.

Tuin: de groene, ruime opgezette tuin is rondom het huis gelegen met het accent op het zuiden. De tuin heeft een toegang achterom via een brandgang maar ook via het perceel dat in bruikleen is van de gemeente Hoogeveen. In totaal dus een perceel van ca. 275 groot waarbij het gedeelte dat in bruikleen is overdraagbaar is naar de nieuwe eigenaar met dien verstande dat het een groene, relatief open tuin moet blijven. Al met al geen straf want de top ligging aan de Kanaaldijk vrijwel direct aan de Hoogeveense vaart komt op deze wijze optimaal tot zijn recht!

Bijzonderheden: meer leefruimte dan de buitenzijde doet vermoeden; extern schilderwerk in 2021 professioneel uitgevoerd; solide woning in een bovengemiddeld goede bouwkundige staat; stenen tuinberging aanwezig; gunstige ligging t.o.v. Hoogeveen centrum, de A37 en A28; Zwolle, Groningen en Emmen zijn allen in ca. 30/35 minuten rijden te bereiken.

Locatie
Omgevingsvideo