Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Op zoek naar betaalbare leefruimte? Kom dan eens een kijkje nemen bij deze uitgebouwde, verspringende tussenwoning gelegen op een leuke locatie in de complete woonwijk Angelslo in Emmen. Het huis is aan de achterzijde uitgebouwd waardoor er een speelse, ruime woonkamer is ontstaan. Het betreft een eenvoudige woning met een prima basis dus concreet kunt u hier ook echt uw eigen fijne stek gaan realiseren! De ligging vooraan in de straat nabij de rondweg en op korte afstand van het complete wijkwinkelcentrum maakt het tot een aantrekkelijk geheel. Indien gewenst kunt u snel over deze woning beschikken zodat u uw woonplannen verder uit kunt rollen. Interesse? Bel ons dan gerust om een kijkje te komen nemen.

Indeling: entree in de centrale hal, toilet v.v. fontein, vernieuwde meterkast, c.v.- kast met witgoedaansluiting, riante kelderkast met trapopgang. Vanuit de hal is de doorgang naar de keukenruimte met standaard keukenblok en een doorgang naar de speels ingedeelde en uitgebouwde woonkamer met rookkanaal. De woonkamer is aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd waardoor er fijne extra woonruimte is gerealiseerd op de begane grond. Het contact met de tuin is optimaal te noemen en de ligging van de tuin op het zuiden is ook zeer prettig.

In de woonkamer en keuken is een eikenhouten vloer aanwezig.

Eerste verdieping: trapopgang middels een sfeervolle bordestrap, overloop v.v. vaste kast, 4 (!) slaapkamers van resp. 6,7, 9 en 11 m2, eenvoudige badkamer v.v. douche en wastafel. Aangezien er 4 slaapkamers zijn is er ook altijd de mogelijkheid om bijvoorbeeld een grote badkamer te realiseren mocht u deze wens hebben. De woning is ook op de eerste verdieping functioneel ingericht en v.v. isolatieglas.

Tuin: de woning is zowel aan de voor- als achterzijde behoorlijk vrij gelegen waardoor u een prima privacy ervaart. De tuin aan de voorzijde is op het noorden gericht, heeft een terras en een vrijstaande stenen berging. De tuin aan de achterzijde is op het zuiden gesitueerd en heeft derhalve een optimale bezonning en er is eveneens een achterom! De tuinen zijn onderhoudsvriendelijk aangelegd.

Bijzonderheden: aanbouw is geheel geïsoleerd; huis is v.v. isolatieglas- hou rekening met moderniseringen- ligging op korte afstand van het complete en moderne wijkwinkelcentrum- meerdere basisscholen op korte afstand gelegen- Emmen centrum op ca. 5 autominuten afstand gelegen- nabij de Staatsbossen gelegen- goede uitvalswegen richting Ter Apel, Duitsland, Groningen en Zwolle.

Locatie
Omgevingsvideo