Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Bijzonder geheel op een bijzondere locatie! Als u op zoek bent naar landelijk wonen in optima forma dan bent u hier aan het juiste adres. Deze in 1991/ 1992 geheel herbouwde woonboerderij is gelegen op een zeer riant perceel van ruim 4,5 hectare. De woonboerderij is zeer degelijk, verkeert in een nette staat en is geheel geïsoleerd waardoor u een hedendaags wooncomfort heeft op een prachtige oude locatie. Op het erf zijn meerdere bijgebouwen aanwezig waaronder o.a. een vrijstaande damwand schuur met stalruimte en een werkplaats (totaal ca. 320 m2), een voormalig stookhok en een tuinhuis. Direct achter de boerderij is een paardenbak aanwezig met verlichting en zowel voor als achter het huis zijn de landerijen gelegen. U leest het al een ideaal geheel voor de paardenliefhebber of degene die andere dieren zou willen houden! De combinatie van de zeer degelijke bouw van de boerderij, het grote perceel van ruim 45.000 m2 en de meerdere bijgebouwen maakt dit tot een bijzonder aantrekkelijk geheel dus grijp uw kans in Drenthe.

Indeling: entree in de hal, toilet v.v. fontein, doorgang naar de speels opgezette en ruime woonkamer (ca. 45 m2) met houtkachel en een werelds uitzicht, doorgang naar de woonkeuken met L-vormige inbouwkeuken (ca. 23 m2) v.v. vaatwasser (2019), gaskookplaat, schouw, koelkast (2019) en oven, doorgang naar het achterhuis met witgoedaansluitingen (op verhoging), c.v.-opstelling (Intergas HR combiketel uit 2018), stortbak en de achterdeur.

De centrale hal is zowel vanuit het achterhuis als de hal te bereiken waar vanuit de 2 grote slaapkamers (ca. 22 en 19 m2) op de begane grond zijn te bereiken alsmede de neutrale, complete badkamer v.v. douche, bad, dubbele wastafel en 2e toilet.

De gehele begane grond kenmerkt zich door de ruime, functionele en levensloopbestendige opzet waardoor het huis veel wooncomfort biedt!

Eerste verdieping: vaste trap naar de multifunctionele overloop met berging, inloop/ bergruimte en doorgang naar de 4 slaapkamers van resp. 13, 19, 22 en 34 m2 waarbij 1 slaapkamers is te bereiken door een andere slaapkamer. Indien gewenst of noodzakelijk zou dit vrij eenvoudig aangepast kunnen worden.

Ook de eerste verdieping biedt veel mogelijkheden en leefruimte en is vanwege o.a. de geheel geïsoleerde en vernieuwde kapconstructie ook zeer behaaglijk.

Tuin/ erf: direct rondom de boerderij is een siertuin, een moestuin, een riante oprit met parkeerplein, een voormalig stookhok, een tuinhuis, een riante schuur/ stal en de paardenbak gelegen. Direct grenzend aan het erf en de opstallen zijn de landerijen gesitueerd waardoor u ten alle tijde uw dieren rondom u heeft en zich echt in uw eigen wereld waant. U bereikt het erf via een lange oprit die slingert langs de weides en een zeer landelijke ervaring biedt. De ligging net buiten het geliefde dorp Schoonebeek met een prima voorzieningenniveau en een aantal grote plaatsen als Emmen, Coevorden en Klazienaveen (allen 10-15 autominuten afstand gelegen) maakt het absoluut interessant!

Bijzonderheden: in 1991/ 1992 voor 95% herbouwd; oerdegelijk object; perfecte leefruimte; geheel geïsoleerd; gezien de ruime opzet ook geschikt voor grote gezinnen en/ of dubbele bewoning; combinatie van woonbestemming en agrarische bestemming (landerijen); naastgelegen NAM- emplacement wordt door de huidige eigenaren absoluut niet als storend en/of hinderlijk ervaren; PVC-riolering middels persriool; schotelaansluiting; zeer fijne Drentse woonbeleving; centrum Schoonebeek met prima voorzieningen op fietsafstand gelegen; goede uitvalswegen richting Groningen/ Zwolle en Duitsland middels de A37.

Locatie
Omgevingsvideo