Pat Makelaardij
Plattegrond
Omschrijving

Op zoek naar het welbekende gespreide bedje? Kom dan eens een kijkje nemen bij dit eigentijdse, verrassend ruime en comfortabele appartement met een fijn balkon en een eigen garage! De huidige eigenaar heeft het appartement in 2016 gerenoveerd waarbij er een nieuwe keuken is geplaatst, de wand en vloerafwerking is vernieuwd en de badkamer is gerestyled. Vanwege deze zeer recente en keurig uitgevoerde renovatie is het appartement instapklaar en kunt u snel genieten in dit fijne appartement op deze puike plek grenzend aan Emmen-centrum. Bij het appartement is een zeer fijn balkon aanwezig die middels een hardglazen schuifsysteem af valt te sluiten. De ruime garagebox met elektrische sectionaaldeur (vernieuwd in 2019) is een absolute kers op de taart en is een zeer fijne aanvulling op het geheel. Laat u verrassen door het appartement en bel ons gerust om een vrijblijvend kijkje te komen nemen.

De prijs betreft een "bieden-vanaf-prijs" wat inhoudt dat vanaf deze minimum startprijs een bod kan worden uitgebracht waarna, door onderhandelingen, een door beide partijen geaccepteerde koopsom wordt overeengekomen.

Indeling: entree in de centrale hal met doorgang naar alle vertrekken waaronder de verrassende ruime en lichte woonkamer v.v. een pvc vloer en met een fantastisch uitzicht en een heerlijk (af te sluiten) balkon. De woonkamer is zodanig opgezet dat er een prima eetgedeelte en een prima woongedeelte aanwezig is. Intern is er een muur aangepast waardoor er een fijne open sfeer is ontstaan. De halfopen keuken is in 2016 geheel vernieuwd en uitgebreid waardoor er een riante, eigentijdse inbouwkeuken geplaatst kon worden. De keuken is vanzelfsprekend v.v. de nodige inbouwapparatuur waaronder een inductie kookplaat, een design schouw, een koel-/ vriescombinatie en een combi-magnetron.

Weer aangekomen in de centrale hal treft u de 2 prima slaapkamers van resp. 10 en 15 m2 waarbij beide slaapkamers zijn v.v. een neutrale laminaatvloer. Direct tegenover de slaapkamer vindt u de in 2016 eveneens gerenoveerde badkamer die is v.v. een inloopdouche en een dubbele wastafel met badmeubel. De kleurstelling van de badkamer is heel neutraal en de opzet is erg praktisch, direct naast de badkamer is de cv kast gesitueerd waar eveneens de wasmachineopstelling aanwezig is. Het separate toilet is direct bij de voordeur gesitueerd en v.v. een fontein.

Het gehele appartement kenmerkt zich door de lichte, neutrale en goed afgewerkte opzet.

Balkon: het balkon is ruim opgezet en op het zuiden en oosten gelegen waardoor u snel en lang kunt genieten van de zon en de omgeving. Een echte aanvulling voor uw woongenot zeker gezien het feit dat het balkon af te sluiten valt middels een hardglazen schuifsysteem en u hierdoor vrijwel het gehele daar hier kunt comfortabel kunt zitten! Vanaf het balkon heeft u goed contact met de omgeving.

Bijzonderheden: jong appartementencomplex met fraaie uitstraling; fijne locatie met fraai uitzicht in de straat; actieve vereniging van eigenaren; bijdrage VvE € 143,00 per maand; de maandelijkse bijdrage aan de VvE zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt wonen; het onderhoud, de opstalverzekering, de glasverzekering het wordt allemaal voor u geregeld!!; alle voorzieningen van centrum Emmen op korte afstand; goede uitvalswegen richting Groningen/ Hoogeveen/ Zwolle/ Coevorden en Duitsland; overtuig uzelf en kom gerust een kijkje nemen!

Locatie
Omgevingsvideo